Erzurum'da Altın keşfi...
O kadar cömert davranmış ki Rabbim bizlere... Ama bir söz var çok severim.
"Önemli olan elinde ne kadar çok kaynak olduğu değil, onları nasıl kullandığındır."
Bizim ülkemizde de aynen böyle değil mi? Bir yeri eşelesen maden çıkma ihtimali olan ülkemde, bu madenleri verimli kullanamıyoruz hatta kullanmadan satıyoruz global şirketlere. Yazık değil mi, benim vatandaşım aç, susuz, işsizlik, sefalet içinde.
Reva mıdır bu? Binlerce yıl bu topraklarda hükümdarlık kurarak imparatorluğa kadar çıkmış olan ülkemde şimdi milletimiz 2.300 lirayla nasıl geçinirim diye düşünüyor?
Ne oldu ki böyle milletimize, nasıl uyutuldu, bu görmemezlik, umursamazlık, çareye inanmayışlık, sefalete razı oluş, nasıl oldu?
Ayağımızın altından varil varil petroller, ton ton altınlar yabancılara satılırken benim milletim televizyon karşısında 2 saatlik dizisini mi izliyordu? Ne zaman bitecek peki bu diziler, filmler? Ne zaman açılacak peki gözlerimiz gerçek hayata? Ne zaman görecek gözlerimiz, toprağımızın, paramızın çalındığını, ne zaman anlayacağız?
Daha ne kadar haykıracağız, Ey Millet Uyan! diye? Koş ve hırsızın elinden mallarımızı al, namus saydığımız vatanımızı al, toprağımızı madenlerimizi al diye.
Bunu haykıran tek kişiyi, Prof. Dr. Haydar Baş hocamızı ve ekibini duymadınız. İnanmadınız, evlerinizde pembe rüyaları görmeye devam ettiniz, dışarıda parsel parsel satılan topraklarınızı görmeden.
Kurtuluş var, çare var. Gelin, çıkın evlerinizden, çareyi alalım ve uygulayalım.
Milli Ekonomi Modeli ile dünyanın en zengin ülkesi olalım. Kovalım hırsızları ülkemizden. Bize doğruları anlatanı, bize hak ettiğimiz değerleri verecek olanı, bizi koruyacak, kollayacak, bağımsız bir ülke olmamızı sağlayacak olanı getirelim başımıza.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı getirelim iktidara.
Sevindirmeyelim düşmanlarımızı, Atatürk ile onların canını okuduk, gerekirse tekrar okuruz. Ama artık her şey silah, top, tüfek değil. Şimdi artık savaşlar ekonomi ile. Ve bizler bu konuda sınıfta kaldık. Açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insanımız var.
Prof. Dr. Haydar Buy hocamız bizi kurtarmaya çalıştı. Milli Ekonomi Modeli'ni yazdı, Globalizme, Kapitalizme karşı savaşı ancak böyle kazanırız dedi. Biz şuanda bunun savaşını veriyoruz. Bu savaşta reçetemiz doğru, kaynağımız sağlam, rehberimiz güvenilir. Tek eksiğimiz birlik ve beraber içinde olup bu reçeteyi, bu modeli ülkemizde uygulanmasını sağlamak.
Bu eksiği tamamladığımızda, işte o zaman biz bu savaşı yeneriz.
Hakkımıza sahip çıkalım, ekonomik savaşı kazanalım, Vatan bizler için mukaddes, bu mukaddes toprağımızın yabancılara satılmasına dur diyelim.
Milli Ekonomi Modeli ile Bağımsız Türkiye Partisi ile ancak buna dur diyebiliriz, ancak böyle haklarımıza kavuşabiliriz.
Tekrar haykırıyoruz.
Ey Millet! Uyan... Uyan Artık.
- Almanya'daki seçimler / 26.02.2025
- Olaylar silsilesi / 23.01.2025
- Ne yazmalıyım? / 26.09.2024
- Prof. Dr. Ali Ünal Emiroğlu / 20.07.2024
- Avrupa'da BTP / 28.02.2024
- Berlin’de Prof. Dr. Haydar Baş’ı andık / 18.04.2022
- Milli Ekonomi Modeli -8- / 26.03.2022
- Milli Ekonomi Modeli -7- / 23.03.2022
- Milli Ekonomi Modeli -6- / 21.03.2022