logo
29 MAYIS 2024

Yavrusunu kediden korumaya çalışan kuşlar kamerada

Beylikdüzü'nde bir kedi, ağacın arasında takılı kalan yavru kuşu patileriyle rahatsız ederken yavrusunu korumak için kediyi gagalayan iki kuş cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi
14.05.2024 10:32:00 / İHA
Beylikdüzü'nde bir kedi, ağacın arasında takılı kalan yavru kuşu patileriyle rahatsız ederken yavrusunu korumak için kediyi gagalayan iki kuş cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
 
Olay, dün öğlen saatlerinde Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde yaşandı. Yavru bir kedi, ağacın arasında takılı kalan yavru kuşu görünce patileriyle rahatsız etmeye başladı.
 
Diğer ağaçta yavrusunu izleyen anne kuş ise öterek kediyi uzaklaştırmaya çalıştı. Kedi uzaklaşmayınca yavrusunu kurtarmak için kedinin etrafını çevreleyen iki kuş bir süre öttü.
 
Kedi patileriyle rahatsız etmeye devam ederken bu defa iki kuş da kediyi gagalayarak uzaklaştırdı. o anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.