İyi tereyağı nasıl anlaşılır?
Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, genel kanının aksine tereyağının kalitesinde rengin belirleyici olmadığını belirtti.
18.03.2018 00:00:00
Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, genel kanının aksine tereyağının kalitesinde rengin belirleyici olmadığını belirterek, "Yağın rengi, yapımında kullanılan hayvanın sütüyle doğrudan bağlantılı olarak sarı veya beyaz da olabilir. İyi bir tereyağında çok yumuşak ve ufalanabilir bir yapı olmamalı, kesildiğinde dağılmamalı. Ayrıca tadında asidik, bayat veya küflü tat olmamalı" dedi. Yüksek kaliteli sütten, yüksek kaliteli tereyağı ürettiklerini söyleyen Keleş, "Hem kaliteli ve markalı tereyağı noktasında gıda piyasasına katkıda bulunmak, hem de tereyağı tüketiminin yaygınlaşmasına destek vermek istiyoruz. Bu nedenle Teksüt olarak en güzel sütten, en güzel tereyağını, çiçek formunda güzellikle tüketicilerimize sunuyoruz" bilgisini paylaştı. EKONOMİ SERVİSİ
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.