Malzemeler
? 2 sb haşlanmış fasulye? 3 yk sıvı margarin? 2 adet sivri biber? 1 adet kuru soğan? 2 adet domates? 6 sb et suyu, tuz, karabiber Sosu için? 2 yk sıvı margarin? 1 tk kuru nane, 1 tk pul biber HAZIRLANIŞISivri biberlerin tohumlarını çıkarıp, kıyınız. Kuru soğanın kabuklarını soyup, piyazlık doğrayınız. Domatesi, rendenin geniş tarafı ile rendeleyiniz. Fasulyeleri önceden ıslatıp, haşlayınız. Haşlanmış fasulyeleri, 3 su bardağı et suyu ile mikserde püre haline getiriniz. Tavada 3 yemek kaşığı sıvı margarini kızdırıp, kuru soğanları pembeleşinceye kadar kavurunuz. Pembeleşen soğanların içine kıyılmış sivri biberleri ilave edip, sote etmeye devam ediniz. En son olarak rendelenmiş domatesi, püre haline gelmiş fasulyeleri ve kalan et suyunu tuz karabiberi ilave edip, kaynatınız. Pişen çorbayı servis tabağına alıp, küçük bir tavada sıvı margarini, kuru naneyi, kırmızı pul biberleri kavurup çorbanın üzerine döküp, çorbayı sıcak olarak servis ediniz.
? 2 sb haşlanmış fasulye? 3 yk sıvı margarin? 2 adet sivri biber? 1 adet kuru soğan? 2 adet domates? 6 sb et suyu, tuz, karabiber Sosu için? 2 yk sıvı margarin? 1 tk kuru nane, 1 tk pul biber HAZIRLANIŞISivri biberlerin tohumlarını çıkarıp, kıyınız. Kuru soğanın kabuklarını soyup, piyazlık doğrayınız. Domatesi, rendenin geniş tarafı ile rendeleyiniz. Fasulyeleri önceden ıslatıp, haşlayınız. Haşlanmış fasulyeleri, 3 su bardağı et suyu ile mikserde püre haline getiriniz. Tavada 3 yemek kaşığı sıvı margarini kızdırıp, kuru soğanları pembeleşinceye kadar kavurunuz. Pembeleşen soğanların içine kıyılmış sivri biberleri ilave edip, sote etmeye devam ediniz. En son olarak rendelenmiş domatesi, püre haline gelmiş fasulyeleri ve kalan et suyunu tuz karabiberi ilave edip, kaynatınız. Pişen çorbayı servis tabağına alıp, küçük bir tavada sıvı margarini, kuru naneyi, kırmızı pul biberleri kavurup çorbanın üzerine döküp, çorbayı sıcak olarak servis ediniz.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.