logo
15 NİSAN 2025

Adana'da gençlerin içler acısı durumu

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 2 şahıs kendinden geçti

13.04.2025 11:27:00 / İHA
Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 2 şahıs kendinden geçti. O anlar görüntüye yansırken şahıslardan birinin yol ortasında emeklemesi dikkat çekti.
 
Alınan bilgiye göre, Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kıbrıs Caddesi’nde uyuşturucu etkisinde olduğu ileri sürülen 2 şahıs kriz geçirdi. Şahıslar önce yuvarlandı, sonra da birisi yol ortasında emekledi. Değişik sesler de çıkartıp çevreyi rahatsız eden şahıslar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
 
O anlar, uyuşturucu madde bağımlılarının içler acısı durumunu ortaya koydu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.