logo
25 NİSAN 2025

Türk lirasında ve Türk siyasetinde 12 güvenlik önlemi

08.10.2008 00:00:00


-0 Başbakan Recep Erdoğan son Ulusa Sesleniş konuşmasında şunları söyledi: "Toplumları güçlü kılan en önemli unsur, o toplumun fertlerini aynı duyguda buluşturan, aynı millete aidiyette birleştiren ortak duygular ve değerlerdir. Yediden yetmişe, küçükten büyüğe, kadından erkeğe hepimiz, birbirinin derdine derman olmanın, yarasına merhem olmanın, dost olmanın, kardeş olmanın, komşu ve arkadaş olmanın sıcaklığını kalplerimizde hissettik. Bir kere daha fark ettik ki biz, birbirine etle tırnak kadar yakın, sıkılmış bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla birbirine bağlı bir milletiz. Hepimizin sofrasını aynı nimetler bereketlendiriyor, hepimizin dudaklarından aynı dualar dökülüyor, birimizin ocağına düşen ateş hepimizin yüreğini yakıyor."-Şimdi sırasıyla Sayın Recep Erdoğan'ın seslenişlerini yorumlayalımo Toplumun fertleri olarak buluştuğumuz birleştiğimiz ortak duygular ve değerler işsizlik, açlık, adaletsizlik, geleceğe ümitsizlikle bakma, olduğuna göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Yediden yetmişe, küçükten büyüğe, kadından erkeğe hepimiz, madden ve manen yara bere içinde kalarak dertlere batmış vaziyette süründüğümüze ve elimizde kalan son merhemleri de birbirimize sürmeye çalıştığımıza göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Asayiş almış başını gitmiş her Allah'ın günü sürüyle cinayet işleniyor. Çocuklar anne babalarını katletmeye başlamışlar. Hırsızlığın, dolandırıcılığın, hortumculuğun binbir çeşidi icat edilmiş terör her hafta onlarca can alıyor. Dolayısıyla her gün şehit cenazesine gitmekten cinayet sonrası taziye yapmaktan şehit yakınlarının ve cinayet mağdurlarının yüreğindeki ateşin sıcaklığı hepimizi yakar hale geldiğine ve aynı sıcaklığı kalbimizde hisseder hale geldiğimize göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Dostların, kardeşlerin, komşuların ve arkadaşların kalplerindeki sıcaklığın beyinlerine vurduktan sonra; Dostlar birbirinin kuyusunu ve mezarını kazar hale geldiğine, kardeş kardeşi katleder hale geldiğine, komşu komşunun namusuna göz diker hale geldiğine, arkadaşlıkların da çete arkadaşlığı haline geldiğine göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Millet birbirinin etine tırnak geçirip parçaladığına, yumruklar her an sıkılı ve kavgaya hazır vaziyette dolaştığımıza göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Hepimizin sofrasını aynı nimetlerin hayali süslediğine göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Hepimizin dudaklarından aynı dualar ("Bizi bu hale getirenlerin Allah belasını versin", "Gâvurla dost olanlar gâvurla haşrolsun", "Bizi namerde muhtaç edenler sürüm sürüm sürünsün" gibi dualar) döküldüğüne göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor!o Ocağımıza düşen ateşler sebebiyle sadece yüreklerimiz değil evlerimiz ve barklarımız da tamamen yandığına ve yıkıldığına göre Sayın Recep Bey tamamen doğru söylüyor! 

YORUMLU- AKP hükümeti, Mart 2009'da gerçekleştirilecek mahalli seçim öncesi, yoksullara yönelik yardım stratejisinde yeni bir adım attı. Yoksul vatandaşlara yılda 4 kez 'yoksulluk primi' dağıtılacak- Yani vatandaş artık oyunu bir çuval kömüre satmak zorunda kalmayacak. 4 parça sadaka karşılığı satacak!***- Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Deniz Feneri e.V. davasının ardında, 11 Eylül saldırıları sonrasında Müslümanlara yönelik yıldırma kampanyalarının olduğunu iddia etti.- Evet yani Müslümanları yıldırmasalar da rahat rahat dolandırabilseniz ne güzel olurdu dimi?!***- Erman Toroğlu, hakemlerin tribün tepkisine karşı psikolojik yardım alması gerektiğini, kendisinin 19 yıl futbol oynadıktan sonra hakemlik yaptığını ve sahaya çıktığı zaman tribünlerden gelen küfürleri de içinden aynen iade ettiğini, söyledi.- Aynı bizimkilerin taktiği! Ne kadar düşmanımız varsa alenen saldırıyorlar biz de içimizden buğzederek saldırıları geri püskürttüğümüzü zannediyoruz!***- Avustralya'da bir hayvanat bahçesine gizlice giren 7 yaşındaki çocuk, nadir görülen hayvanları öldürdü, bazılarını da timsaha yedirdi. Hayvanat bahçesi yetkilileri, olay karşısında şaşkın. Görevliler, "yedi yaşında bir çocuğun, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük ziyana yol açması inanılmaz" diyor.- AKP'nin sadece 6 yılda memlekette yaptığı ziyanı görseler çocuğun yaptığı ziyanın lafını bile etmezlerdi! ***- Marmaray projesi için yapılan kazılarda tarihi değiştirecek bir keşfe imza atıldı. Kazı Başkanı Dr. İsmail Karamut "Bu keşif, İstanbul'un ilk yaşam biriminin 2.700 yıl önce değil, Cilalı Taş Devrinde kurulduğunu gösterir" diyor- Cilalı Taş Devrinden Cilalı Deccal Devrine!
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
 
Zühtü Kazancı / diğer yazıları
Beşiktaş bu sezon ilk kez 5 golle kazandı
Hatayspor'un küme düşmesi kesinleşti
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu salı grup toplantısı yok"
"Ümit Özdağ yargılanıyor, gideceğiz"
İstanbul yine sallandı
Büyükçekmece açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem
İran ve Rusya safları sıklaştırıyor
Stratejik işbirliği anlaşmasından sonra şimdi de dev petrol anlaşması
Chrome'u satın almak istiyor
Yandex'ten Türkiye hamlesi
U19 Takımı finalde
Trabzonspor tarih yazdı
Alışveriş fişleri sizi hasta edebilir
Bisfenol S hormonları bozuyor...
Naci Görür’den çarpıcı uyarılar geldi
‘İstanbul depremi olacak’
Türkiye'nin aktif yaşlanma endeksi açıklandı
2024'te 29.7'ye yükseldi
Bakırköy’de zincirleme kaza
5 yaralı var
Çanakkale Kara Savaşları'nın 110. yılı
'Vefa Yürüyüşü' gerçekleştirildi
Erdoğan’ın başdanışmanından eleştiri
‘Bu sistem yürümedi’
Trump'tan Putin'e uyarı
Saldırılar sürerse yaptırım gelebilir
Uzmanlar uyarıyor
Evinizde deprem tatbikatı yaptınız mı?
Narin Güran cinayeti davasında ikinci duruşma
3'ü çocuk 15 sanık yargılanıyor
Beşiktaş bu sezon ilk kez 5 golle kazandı
Hatayspor'un küme düşmesi kesinleşti
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu salı grup toplantısı yok"
"Ümit Özdağ yargılanıyor, gideceğiz"
İstanbul yine sallandı
Büyükçekmece açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem
İran ve Rusya safları sıklaştırıyor
Stratejik işbirliği anlaşmasından sonra şimdi de dev petrol anlaşması
Chrome'u satın almak istiyor
Yandex'ten Türkiye hamlesi
U19 Takımı finalde
Trabzonspor tarih yazdı
Alışveriş fişleri sizi hasta edebilir
Bisfenol S hormonları bozuyor...
Naci Görür’den çarpıcı uyarılar geldi
‘İstanbul depremi olacak’
Türkiye'nin aktif yaşlanma endeksi açıklandı
2024'te 29.7'ye yükseldi
Bakırköy’de zincirleme kaza
5 yaralı var
Çanakkale Kara Savaşları'nın 110. yılı
'Vefa Yürüyüşü' gerçekleştirildi
Erdoğan’ın başdanışmanından eleştiri
‘Bu sistem yürümedi’
Trump'tan Putin'e uyarı
Saldırılar sürerse yaptırım gelebilir
Uzmanlar uyarıyor
Evinizde deprem tatbikatı yaptınız mı?
Narin Güran cinayeti davasında ikinci duruşma
3'ü çocuk 15 sanık yargılanıyor
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.