logo
26 ŞUBAT 2025

Diyalogcuların eseri !

09.02.2006 00:00:00
BTP Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Berk, iktidarın Trabzon'daki papaz cinayetine dört elle sarılarak, gündemi saptırmaya çalıştığını söyledi.

BTP Genel Başkan Yardımcısı Berk, AB ülkelerinin Peygamber Efendimize ve İslam'a yönelik hakaretleri karşısında, zamanında ve onurlu bir tepki veremeyen iktidarın Trabzon'daki papaz cinayetine dört elle sarılarak, gündemi saptırmaya çalıştığını vurguladı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Berk, Avrupa Birliği (AB) aşkı ile yanıp tutuştuklarını her fırsatta belirtmekten zevk alan AKP iktidarının, bu aşk uğruna; milli ve dini değerlerimiz ile devletimizi haçlı ruhuna paspas yaptığını ifade etti. Berk, sözkonusu çevrelerin bu sürece teslim olmak istemeyen Milletimizin gerçek sözcüsü Partimizin ve onun lideri Prof. Dr. Haydar Baş'ın dini ve milli hassasiyetinden ürktüklerini söyledi.

ATATÜRK'ÜN VE ŞEHİTLERİN İDEOLOJİSİKartel medyası ile el ele vererek her tür karalama ve iftira kampanyası ile partimize çullanan iktidarın, papaz cinayeti zanlısının BTP Lideri Haydar Baş'ın ideolojisinin etkisi altında kaldığını iddia edecek kadar akıldan, sağduyudan ve ahlaktan uzaklaştığını ifade eden Berk, şunları söyledi: "İktidarın ve medyanın korktuğu Haydar Baş'ın ideolojisinin ne olduğunu da yazmışlar; Haydar Baş, Hem Kuvay-ı Milliye ruhunun canlanmasını hem de Türk İslam anlayışını savunuyor. 'Ne AB, ne ABD, Tek Çözüm Bağımsız Türkiye' diyor. Zavallı iktidar ve medyaya o halde soralım; Haydar Baş'ın ideolojisi dediğiniz bu fikirler, Kurtuluş Savaşı'nı başlatan, Çanakkale'de, Anadolu'da can veren şehitlerimizin ideolojisi değil mi? Cumhuriyeti kuran kadronun ideolojisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ideolojisi, yani 72 milyon Türk insanının ortak ruhu, fikri?Hangi Türk evladı Bağımsız Türkiye yerine ABD ve AB'yi seçer?"

HASTALIKLI RUHLARIN ESERİAdi bir cinayetle, mabet içinde işlenen cinayetle bu yüce fikirler arasında ilişki kurmanın ancak dışardan güdümlü ve hastalıklı ruhların eseri olabileceğine işaret eden BTP Genel Başkan Yardımcısı Berk, şunları kaydetti: "Medyayı dolduruşa getirip Genel Başkanımızı hedef alan bu alçakça iftirayı yapan sahibinin sesi bürokrata ve onları azmettiren iktidara soralım; mabetleri siyasi emellerinin, uluslararası hesaplarının karargahı yapma anlamına gelen misyonerliğe karşı eleştiri hakkını kullanmak papaz cinayetine özendirmekse, Hz. Muhammed'e, İslam'a düşman AB liderleri ile Katolik nikahı kıymak, dinlerearası diyalog, medeniyetlerarası ittifak nutuklarını atmak da Hz. Muhammed'e hakaretin, O'nu dışlamanın, yok saymanın önünü açmak değil midir? Bu hezeyanların üst düzey emniyet yetkilisinden ifade edildiği doğru ise AKP iktidarının devleti nasıl bir sorumsuzluk ve ciddiyetsizlik içinde yönettiğinin resmidir."

BAŞKA ADRESLERE MÜRACAAT EDİN!Berk, dolduruşa gelen kartel medyasına da şu soruları yöneltti: "Haydar Baş'ın Kurtlar Vadisi Irak filminin yapımcısı Raci Şaşmaz ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz yani Polat Alemdar'la hem ideolojik hem de dini benzerliklerinden dem vurduğunuza göre eylemin azmettiricisi Polat Alemdar olmasın? Aynı zamanda papaz zanlısının annesi AKP Trabzon Kadın Kolları yöneticisi. Bu mantıkla hareket edilirse, azmettirici adres olarak neden AKP gösterilmesin ki?"

ÇOK SAYIDA RAPOR VARBTP Genel Başkan Yardımcısı Berk, Trabzon'daki Santa Maria kilisesinin Türkiye'de misyonerlik yaptığını iddia eden Yeni Mesaj'ın hedef gösterdiğini iddia edenlere de şu soruları yöneltti: "Gerek o kilise gerek Türkiye'deki bir çok kilisenin misyonerlik yaptığına dair Jandarma istihbarat raporları, Emniyet raporları, MİT raporları, MGK tutanakları olduğuna göre azmettiren derin devlet olmasın? Sizin hastalıklı mantığınıza göre neden olmasın? Diyalogcu komplocular, aynı hastalıklı mantıkla bu iddiaları tezgaha sürerlerse şaşmayın. AKP'li iktidarın Emniyetimizi emanet ettiği yetkili 'böylesi gençler cümleten cühela, kısmen ukala ve birer Çakıcı ya da Sedat Peker olmak istiyor' diye buyurduğuna göre asıl azmettiren bu isimleri birer kahraman gibi gösteren, Kurtlar Vadisi benzeri senaryolarla milyon dolarları götüren kendi medyamız olmasın? Medyatörlere birer ev ödevi daha; Madem Haydar Baş'ın görüşlerini bu kadar merak ediyorsunuz, onun hemen hemen bütün konferans, yazı ve meydan konuşmalarına 'Türk Milleti; gittiği her coğrafyada can emniyeti, mal emniyeti, namus emniyeti, din ve vicdan emniyetini doya doya yaşatan bir büyük Millettir' sözü ile başladığını da öğrenin. İktidarın ve medyanın bu sorumsuz tavrı cinayetin işlendiği gün ekranda yaptığımız tespiti haklı çıkardı: Papaz cinayeti, AB'nin Peygamber Efendimize yönelik haçlı saldırılarını unutturmak, rencide edilen Müslümanları yeniden suçlu göstermek için zamanlaması ile, seçilen yer ve kişi ile ustaca kurgulanmış bir karartmadır. Bir cambaza bak oyunudur. Türk Milletini sindirme harekatıdır. Cinayet yine Batıya ve gündemi yitirmekten korkan Batıcı iktidara nefes aldırmak için tertiplenmiş uluslararası organizasyondur. Her faili meçhul cinayette olduğu gibi zavallı bir tetikçiye mal edilecektir.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Başka bir şey beklenmezdi zaten!
YÖK'ten İmamoğlu karşıtı rapor
Birileri keriz silkeliyor
Bitcoin resmen çakıldı
Hukuka aykırı bir durum yok!
İmamoğlu'nun avukatlarından diploma savunması
Ümit Özdağ'ın tutuklanması sonrası
İmamoğlu ve Yavaş'tan anlamlı ziyaret
Başkentte doğalgaz faciası
Aynı aileden 3 kişi öldü
"Batı Şeria'da artan şiddet konusunda endişeliyim"
BM: İki devletli çözüm için son şans
Elektronik sigara masum değil
Ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor
Almanya'da genel seçimin galibi Merz'e tepki
Netanyahu'yu Almanya'ya davet etmişti
Ahmet Şara: 'Silahın tek elde toplanması farzdır'
Suriye Ulusal Diyalog Konferansı başladı
İsrail'in yardım girişini kısıtladığı Gazze'de büyük acı
6 bebek şiddetli soğuk nedeniyle öldü
Yasa dışı bahse teşvik ile suçlanıyordu
Serdar Ortaç'ın cezası belli oldu
Trump'la birlikte Bitcoin'in yükseleceği bekleniyordu
Bitcoin 90 bin doların altına geriledi
Kartepe'deki metan gazı 8 gündür yanıyor
Metan gazı nedir, etkileri nelerdir?
Yenidğan çetesi davasında tahliye kararı vardı
Savcılık tahliyelere itiraz etti
Gözaltına alınan var
CHP'li Belediyeye soruşturma
Başka bir şey beklenmezdi zaten!
YÖK'ten İmamoğlu karşıtı rapor
Birileri keriz silkeliyor
Bitcoin resmen çakıldı
Hukuka aykırı bir durum yok!
İmamoğlu'nun avukatlarından diploma savunması
Ümit Özdağ'ın tutuklanması sonrası
İmamoğlu ve Yavaş'tan anlamlı ziyaret
Başkentte doğalgaz faciası
Aynı aileden 3 kişi öldü
"Batı Şeria'da artan şiddet konusunda endişeliyim"
BM: İki devletli çözüm için son şans
Elektronik sigara masum değil
Ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor
Almanya'da genel seçimin galibi Merz'e tepki
Netanyahu'yu Almanya'ya davet etmişti
Ahmet Şara: 'Silahın tek elde toplanması farzdır'
Suriye Ulusal Diyalog Konferansı başladı
İsrail'in yardım girişini kısıtladığı Gazze'de büyük acı
6 bebek şiddetli soğuk nedeniyle öldü
Yasa dışı bahse teşvik ile suçlanıyordu
Serdar Ortaç'ın cezası belli oldu
Trump'la birlikte Bitcoin'in yükseleceği bekleniyordu
Bitcoin 90 bin doların altına geriledi
Kartepe'deki metan gazı 8 gündür yanıyor
Metan gazı nedir, etkileri nelerdir?
Yenidğan çetesi davasında tahliye kararı vardı
Savcılık tahliyelere itiraz etti
Gözaltına alınan var
CHP'li Belediyeye soruşturma
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.