Malzemeler
? 100 gr. kuşbaşı et, ? 3 adet taze soğan, ? 2 adet domates, ? Yarım demet maydonoz, ? 2 diş sarımsak, ? 4 adet patates, ? 2 çorba kaşığı tereyağ, ? Tuz, ? Karabiber, ? Kekik
HAZIRLANIŞIPatateslerin içlerin oyun. Fırında 5 dakika kadar pişirin. Tavaya tereyağını, sivribiberi, taze soğanı, sarımsağı ve etleri koyup kavurun. Domatesleri ve baharatları ekleyip 5 dk. pişirin. En son maydonozları ekleyin. İçlerini boşaltmış olduğunuz patateslerin içine kavurduğunuz etli karışımdan koyup fırında 180 dercede 15 dk. kadar pişirin.Afiyet olsun...
? 100 gr. kuşbaşı et, ? 3 adet taze soğan, ? 2 adet domates, ? Yarım demet maydonoz, ? 2 diş sarımsak, ? 4 adet patates, ? 2 çorba kaşığı tereyağ, ? Tuz, ? Karabiber, ? Kekik
HAZIRLANIŞIPatateslerin içlerin oyun. Fırında 5 dakika kadar pişirin. Tavaya tereyağını, sivribiberi, taze soğanı, sarımsağı ve etleri koyup kavurun. Domatesleri ve baharatları ekleyip 5 dk. pişirin. En son maydonozları ekleyin. İçlerini boşaltmış olduğunuz patateslerin içine kavurduğunuz etli karışımdan koyup fırında 180 dercede 15 dk. kadar pişirin.Afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.