logo
10 EYLÜL 2024

Amanoslar'da meteor yağmuru...

Hatay'da havanın kararmasıyla izlenmeye başlanan perseid meteor yağmuru, Amanos Dağları eteklerinde ortaya eşsiz görüntüler çıkardı

13.08.2024 11:12:00 / İHA
Hatay'da havanın kararmasıyla izlenmeye başlanan perseid meteor yağmuru, Amanos Dağları eteklerinde ortaya eşsiz görüntüler çıkardı.
 
2024 yılının en yoğun meteor yağmuru geçtiğimiz gün gece saatlerinde Türkiye'den gözlemlendi. En önemli gökyüzü olaylarından biri olan perseid meteor yağmuru Hatay'da eşsiz görüntüler oluşturdu.
 
Amanos Dağları'nda rahatlıkla görülebilen meteor yağmuru izleyenleri mest etti. NASA, Türkiye'den de gözlemlenebilen meteor yağmurunda saatte yaklaşık 100 meteor beklendiğini açıklamıştı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.