logo
10 EKİM 2024

5 aracı biçti, ağır yaralandı... O anlar kamerada

Bursa’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, 5 otomobile çarptı. Kazada perte dönen aracın sürücüsü ağır yaralandı

10.10.2024 11:20:00 / İHA
Bursa’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, 5 otomobile çarptı. Kazada perte dönen aracın sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anları kameraya yansıdı.
 
Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi Mudanya Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinan A., idaresindeki 48 AOY plakalı otomobil seyir halindeyken, yoldan çıktı.
 
Kontrolden çıkan araç önündeki 5 araca çarparak durabildi. Çevredekiler kaza sonrası hemen 112 ekiplerine ulaştı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde tedavisi yapılan Sinan A., Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesine sevk edilirken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
 
Öte yandan, ağır yaralanan sürücünün tedavisi devam ediyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.