logo
10 EKİM 2024

Kırmızı ışıkta kaza anı kamerada: 1 ölü

Yalova'nın Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde yayalar için kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan şahıs, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

09.10.2024 10:53:00 / İHA
Yalova'nın Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde yayalar için kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan şahıs, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
 
Alınan bilgiye göre, Yalova - İzmir kara yolunda meydana gelen kazada, Tavşanlı beldesi mevkiinde bulunan trafik ışıklarındaki yaya geçidinde kırmızı ışık yanarken geçen Bora Ateş, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tersanede işçi olarak çalıştığı öğrenilen yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Öte yandan, kazanın olduğu an bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, yayalar için kırmızı ışık yanarken yolun karşısına geçmeye çalışan Bora Ateş, birden önünden geçen aracı fark ederek duraksıyor. Bu sırada sağ şeritten gelen araç Ateş'e çarptı. Ateş, çarpmanın şiddetiyle havalanarak başka bir otomobilin önüne düştü.
Kazayla ilgili tahkikatı sürüyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.