“Yıldırım seçime profesyonelce hazırlanmış”
Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde transfer edilen futbolculardan biri olan Ali Bilgin, Mourinho hamlesi ile eski başkanının seçime profesyonelce hazırlandığını söyledi
17.05.2024 17:06:00 / Güncelleme: 17.05.2024 17:10:42
Ruhi Sarı
Ruhi Sarı





Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın teknik direktör olarak Jose Mourinho'yu göreve getireceğini ifade etmesi sarı-lacivertli taraftarlar arasında heyecana neden oldu.
Mourinho hamlesinin bu duruma örnek teşkil ettiğini belirten Bilgin, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü tekrardan gösterme adına kimse ile kavga etmeyeceğini söyleyerek ortaya çıktı. Mourinho hamlesi ile hoca adayını da açıklamış. Mourinho'ya 'Fenerbahçe'nin sana. Senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var" söylemi ne kadar hazırlıklı olduğunu gösteriyor. Çünkü son yıllara baktığımızda Fenerbahçe ve Jose Mourinho başarı elde edemedi. Bu doğrultuda hem kulübün hem hocanın tekrardan başarıları yakalama anlamında beraber hareket etme arzusu var." diye konuştu.
"Hazırlıklı olduğunu gösteriyor"
2007-2010 yılları arasında sarı-lacivertli takımda top koşturan Ali Bilgin, eski başkanının seçim çalışmalarını profesyonelce yaptığını söyledi.Mourinho hamlesinin bu duruma örnek teşkil ettiğini belirten Bilgin, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü tekrardan gösterme adına kimse ile kavga etmeyeceğini söyleyerek ortaya çıktı. Mourinho hamlesi ile hoca adayını da açıklamış. Mourinho'ya 'Fenerbahçe'nin sana. Senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var" söylemi ne kadar hazırlıklı olduğunu gösteriyor. Çünkü son yıllara baktığımızda Fenerbahçe ve Jose Mourinho başarı elde edemedi. Bu doğrultuda hem kulübün hem hocanın tekrardan başarıları yakalama anlamında beraber hareket etme arzusu var." diye konuştu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.