Konuk pastası
Malzemeler:
*8 adet milföy hamuru,
*3 yemek kaşığı un,
*2 su bardağı süt,
*1,5 su bardağı toz şeker,
*1 adet yumurta,
*1 paket vanilya,
*1 yemek kaşığı yeşil fıstık.
Hazırlanması:
Milföy hamurlarını merdane ile inceltin. 4 eşit parçaya bölün. Çatalla delip yağlanmış fırında pişirin. Tencerede unu, toz şekeri, vanilyayı ve yumurtayı karıştırıp sütü ekleyin. Koyulaşıncaya kadar pişirin. Mikserle kremayı biraz çırpın. Milföy parçalarının aralarına krema sürerek 3 kat üst üste koyun. Kalan kremayı krema torbasına koyup üzerlerine sıkın. Fıstık ile süsleyip servis yapın.
AFİYET OLSUN...
Malzemeler:
*8 adet milföy hamuru,
*3 yemek kaşığı un,
*2 su bardağı süt,
*1,5 su bardağı toz şeker,
*1 adet yumurta,
*1 paket vanilya,
*1 yemek kaşığı yeşil fıstık.
Hazırlanması:
Milföy hamurlarını merdane ile inceltin. 4 eşit parçaya bölün. Çatalla delip yağlanmış fırında pişirin. Tencerede unu, toz şekeri, vanilyayı ve yumurtayı karıştırıp sütü ekleyin. Koyulaşıncaya kadar pişirin. Mikserle kremayı biraz çırpın. Milföy parçalarının aralarına krema sürerek 3 kat üst üste koyun. Kalan kremayı krema torbasına koyup üzerlerine sıkın. Fıstık ile süsleyip servis yapın.
AFİYET OLSUN...
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.