logo
10 NİSAN 2025

Fener'in rakibi belli oldu!

12.07.2006 00:00:00
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibini belirleyecek maçta, Fareo Adaları ekibi B36 Torshavn, deplasmanda Malta temsilcisi Birkirkara'yı3-0 yenerek, tur kapısını sonuna kadar araladı.

Her iki ekip arasındaki rövanş karşılaşması 19 Temmuz Çarşamba günü oynanacak ve Fenerbahçe'nin rakibi belirlenecek. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Fener'in rakibi B36 Torshavn olacak.İdmanda gerginlik ve hoş görüntülerFenerbahçe'nin Hollanda kampında bu sabah yapılan idmanda bir pozisyon sonrası kaptan Ümit Özat ile kaleci Recep arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin sürmesi üzerine Tümer iki tarafı da sakinleştirmek istese de başarılı olamadı. Ancak taraflar öğleden sonra bir araya gelerek konuyu tatlıya bağladı...

'Kaptan sever de, kızar da'Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, idman sonrası bir araya gelen Ümit ile Recep, olumlu mesajlar vererek antrenmandaki tatsızlığı unuttuklarını ifade ettiler. Kaptanlardan Rüştü'nün de katıldığı görüşmede, antrenman sırasında yaşanan olayların çok büyütülmemesi gerektiğini söyleyen kaleci Recep, ''Kaptanımız gerek Fenerbahçemizin kaptanı olarak gerekse benim büyüğüm olarak saygı duyduğum bir insandır. Bizler genç nesil olarak zaman zaman fevri olabiliyoruz, ancak büyüklerimiz bizi en iyi şekilde yönlendirmeye çalışıyor. O bizim kaptanımızdır, kızar da sever de. Bunu büyütmenin bir anlamı yok. Zaten yaptığım davranış nedeniyle kaptanımızdan özür diledim'' dedi.

Aile içinde bunlar normalKaptanlar Ümit Özat ve Rüştü Reçber ise yaşanan olaylar ile ilgili olarak şöyle konuştular: ''Biz büyük bir aileyiz. Zaman zaman böyle durumların olması çok normal. Her ailede zaman zaman gerginlikler olabilir. Burada biz yaşımız ve tecrübemiz gereği birçok oyuncu arkadaşımıza ağabeylik yapıyoruz. Bu bazen onlara uyarılarımızı sert bir şekilde de gösterebiliyoruz. Bu sadece bugünkü idmanda değil başka idmanlarda da oluyor. Bundan sonrada olacaktır. Onlar bizim kardeşlerimiz olduğu için bu aile arasında yaşanan bir gerginlik, büyütmemek gerekir.'' Bu arada, antrenman sonrası oyuncular, kafilede bulunan yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Neşet Yalçın'ın yanında renkli görüntüler sergilediler.

ANELKA, KEMAL VE SELÇUK TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTIHollanda'nın Arnhem kenti yakınlarındaki Dieren kasabasında kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Antrenmana koordinasyon hareketleriyle başlayan sarı-lacivertli futbolcular, ardından çift kale maçta taktik çalışması yaptı. Kasığında hafif sakatlığı bulunan Fransız futbolcu Anelka, Kemal ve Selçuk ise takımdan ayrı çalıştı. Ganalı futbolcu Appiah'ın takıma Cumartesi günü katılacağı belirtildi. Bu arada sarı-lacivertli takımın antrenmanını çok sayıda gurbetçi taraftar da izledi.

LUCIANO SORULARI YANITLADIFenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fabio Luciano, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik direktör Zico'nun başarısına başarı katmak için kendisine yardımcı olacaklarını belirten Luciano, "Zico, çok büyük bir oyuncu ve büyük bir teknik direktör. Teknik adamlık kariyerinde ona yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bizim için Zico'nun olması büyük avantaj. Üst düzey bir futbolcu olduğu için bize tecrübelerini aktaracak" diye konuştu.

Anelka çok iyi oyuncuTakımdaki en iyi arkadaşının Anelka olduğunu ifade eden Luciano, "Anelka çok iyi bir futbolcu. Saha içerisinde ve dışında çok iyi vakit geçiriyoruz. 100. yılda Anelka'nın takımda kalmasını istiyorum. Eminim takımdaki bütün arkadaşlarım da benimle aynı görüştedir" dedi. Fenerbahçe'nin 100. yılında şampiyon olarak taraftarlarına kendilerini affettireceklerini dile getiren Luciano, şöyle konuştu: "Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaybettik. Her şeyimizi ortaya koyarak 100. yılda şampiyon olmak istiyoruz. Nobre, Fenerbahçe için elinden gelen her şeyi yapmış bir oyuncu. Şu anda herkesin yapması gereken ona yaptıkları için teşekkür etmektir." Sözleşmesiyle ilgili bir problemden dolayı kampa geç katıldığını kaydeden Luciano, sorunların aşıldığını ve gelecek sezon da Fenerbahçe'de forma giyeceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Hüseyin Baş’tan gözaltılara tepki
‘Gözaltı değil özgür basına gözdağı’
Erdoğan - DEM Parti görüşmesi gerçekleşti
Beklenen görüşme 13.30'da başladı
Hedef Kıbrıs'taki Türk varlığı
Rumlardan Türklere karşı yeni terör örgütü
Mısır, Avrupa'dan destek istiyor
9 milyondan fazla mülteci var
Trump, Karelina'yı Putin'den aldı
12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı
Avrupa, Trump'ın kararından memnun
Leyen misilleme konusunda renk vermedi
Cumhurbaşkanlığı kurullarına yeni atamalar
140 isim Resmi Gazete'de
Ahmet Minguzzi'nin kabri tahrip edildi
Cinayet davasında ilk duruşma başladı
1 ay önce özelleştirilen madende göçük
İşçiler özelleştirmeye karşı çıkıyordu
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı
Tehdit ve şantaj iddiası var
Özelleştirilmek isteniyordu
Çayırhan maden ocağında göçük
'Suriye'de İsrail ile teknik temasımız var'
Hakan Fidan canlı yayında açıkladı
'Hepsini sürgün edeceğiz'
İsrail Refah planını açıkladı
Çin hariç askıda!
Trump'tan yeni vergi kararları
Gelir seviyesine göre dünyanın en pahalı akaryakıtı Türkiye`de
Al sana bedava akaryakıt
Hüseyin Baş’tan gözaltılara tepki
‘Gözaltı değil özgür basına gözdağı’
Erdoğan - DEM Parti görüşmesi gerçekleşti
Beklenen görüşme 13.30'da başladı
Hedef Kıbrıs'taki Türk varlığı
Rumlardan Türklere karşı yeni terör örgütü
Mısır, Avrupa'dan destek istiyor
9 milyondan fazla mülteci var
Trump, Karelina'yı Putin'den aldı
12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı
Avrupa, Trump'ın kararından memnun
Leyen misilleme konusunda renk vermedi
Cumhurbaşkanlığı kurullarına yeni atamalar
140 isim Resmi Gazete'de
Ahmet Minguzzi'nin kabri tahrip edildi
Cinayet davasında ilk duruşma başladı
1 ay önce özelleştirilen madende göçük
İşçiler özelleştirmeye karşı çıkıyordu
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı
Tehdit ve şantaj iddiası var
Özelleştirilmek isteniyordu
Çayırhan maden ocağında göçük
'Suriye'de İsrail ile teknik temasımız var'
Hakan Fidan canlı yayında açıkladı
'Hepsini sürgün edeceğiz'
İsrail Refah planını açıkladı
Çin hariç askıda!
Trump'tan yeni vergi kararları
Gelir seviyesine göre dünyanın en pahalı akaryakıtı Türkiye`de
Al sana bedava akaryakıt
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.