logo
12 ŞUBAT 2026

Akdeniz derbisinde yenişemediler

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Antalyaspor, yarın Mersin İdmanyurdu ile ligdeki 7 karşılaşmasına çıkacak

11.12.2015 00:00:00
Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor, Antalya Arena'da saat 19.00'da başlayacak maç için altyapı antrenörü Mehmet Uğurlu ve Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o yönetiminde çalıştı. Ligde bu sezon geride kalan 14 haftada Antalyaspor 17 puanla 10. sırada bulunurken, 10 puanlı Mersin İdmanyurdu 17'nci sırada yer alıyor. İki takım yarın oynayacakları maçta lig tarihindeki 7. randevularına çıkacak. Bugüne dek oynanan 6 karşılaşmada Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu ikişer galibiyet elde etti. Akdeniz ekipleri arasında oynanan 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan maçlarda kırmızı-beyazlı ekip 6, Mersin İdmanyurdu ise 5 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı

11.02.2026 12:21:00
AA
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Kayserispor'da kötü gidişat devam ediyor
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, aldığı kötü sonuçların ardından adeta ligin dibine demir attı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon aldığı 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda topladığı 15 puanla 17. sırada yer alıyor.

Sezona başladığı teknik direktör Markus Gisdol ile 8 haftada galibiyete ulaşamayan ve 17. sırada yer alan Kayseri temsilcisi, 9. hafta itibarıyla göreve gelen Radomir Djalovic ile de yükselişe geçemedi.

Ligde çıktığı 21 karşılaşmada sadece 2 galibiyeti bulunan Kayserispor, 9 kez de rakipleriyle yenişemedi.

Bu maçlarda yediği 43 gole karşılık 17 kez rakip ağları havalandırabilen ve eksi 26 averaja sahip sarı-kırmızılı takım, ligin en çok gol yiyen ekibi durumunda bulunuyor.

Ligde aldığı 2 galibiyetin birisini deplasmanda diğerini ise evinde alan Kayseri temsilcisi, kendi sahasında sadece 7 gol atabildi.

7 haftadır galibiyete hasret

Son galibiyetini ligin 14. haftasında Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda 1-0'lık skorla alan Kayserispor, o günden sonra galibiyete hasret kaldı.

Ligin 15. haftasında ikas Eyüpspor deplasmanında 1-1 beraber kalan sarı-kırmızılı ekip, 16. haftada sahasında Corendon Alanyasporla 0-0, 17. haftada ise TÜMOSAN Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'a 18. haftada deplasmanda 1-0'lık skorla yenilen Kayserispor, 19. haftada sahasında RAMS Başakşehir'e 3-0, 20. haftada deplasmanda Galatasaray'a 4-0 ve son olarak 21. haftada evinde Kocaelispor'a 2-1 mağlup oldu.

Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor

Puan sıralamasında üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Kayserispor'u zor bir fikstür bekliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, 22. haftada ligin güçlü ekiplerinden Göztepe'ye konuk olacak.

23. haftada Hesap.com Antalyaspor'u ağırlayacak Kayserispor, 24. haftada ise Natura Dünyası Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.

Ligin 25. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak Kayserispor, 26. haftada ise Samsunspor'a konuk olacak.

Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da hücum hattı, performansıyla öne çıktı

10.02.2026 13:12:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor
Trabzonsporlu golcüler krallık yarışında zirveyi zorluyor
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da hücum hattı, performansıyla öne çıktı. Bordo-mavili ekipte birden fazla oyuncu gol krallığı yarışının üst sıralarında yer aldı.
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, puanını 45'e yükselterek üst sıralardaki yerini korudu. Karşılaşmada hücum oyuncularının skor katkısı galibiyette belirleyici rol oynadı. Bordo-mavili takımın sezon genelindeki gol dağılımında ise belirli isimlerin ağırlığı göze çarptı.

Onuachu gol yükünü çekiyor

Trabzonspor, ligde oynadığı 21 maçta rakip fileleri 41 kez havalandırdı. Bu gollerin 15'ini Nijeryalı forvet Paul Onuachu kaydetti. Onuachu'yu 9'ar golle Ernest Muçi ve Felipe Augusto takip etti. Üç oyuncu toplamda 33 gole imza atarak takımın gollerinin yaklaşık yüzde 80'ini kaydetti.
15 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Onuachu, Rams Başakşehir forması giyen Eldor Shomurodov ile ilk sırayı paylaşıyor. Sezon boyunca istikrarlı performans sergileyen tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'un en önemli skor opsiyonlarından biri olmayı sürdürdü.

Üst sıralarda bordo-mavililerin ağırlığı bulunuyor



Gol krallığı listesinde Trabzonsporlu oyuncuların çokluğu öne çıktı. Sıralamada bordo-mavili takımdan 4 oyuncu yer aldı. Onuachu zirvede yer alırken, Muçi ve Augusto da attıkları 9'ar golle üst basamaklarda kendine yer buldu. Ara transfer döneminde kadroya katılan Umut Nayir ise yeni takımında henüz gol atamazken, sezon genelinde 8 gollük katkı sağladı.

Hücum verimliliği puan tablosuna yansıdı

Birden fazla oyuncusunun gol krallığı yarışında üst sıralarda bulunması, Trabzonspor'un hücumdaki verimliliğini ortaya koydu. Bordo-mavililer, skor yükünü paylaşan hücum hattıyla sezonun kalan bölümünde de zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
Süper Lig'de gol krallığı yarışında ilk 10 sırada şu oyuncular yer aldı:

Paul Onuachu (Trabzonspor) 15 gol, Eldor Shomurodov (Rams Başakşehir) 15 gol, Anderson Talisca (Fenerbahçe) 12 gol, Mauro Icardi (Galatasaray) 10 gol, Osimhen (Galatasaray) 9 gol, Ernest Muçi (Trabzonspor) 9 gol, Felipe Augusto (Trabzonspor) 9 gol, Marco Asensio (Fenerbahçe) 9 gol, Bayo (Gaziantep FK) 9 gol, Umut Nayir (Trabzonspor) 8 gol.

Trabzonspor artık derbi galibiyet hasretini dindirmek istiyor

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında 833 günlük galibiyet özlemine son vermeye çalışacak

10.02.2026 10:59:00
AA
Trabzonspor artık derbi galibiyet hasretini dindirmek istiyor
Trabzonspor artık derbi galibiyet hasretini dindirmek istiyor
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında 833 günlük galibiyet özlemine son vermeye çalışacak.

İstanbul'un üç büyük ekibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı oynadığı maçlarda son galibiyetini, 4 Kasım 2023'te sarı-lacivertli takımı deplasmanda 3-2 mağlup ederek alan Karadeniz ekibi, daha sonra galibiyet sevinci yaşayamadı.

Bordo-mavililer, söz konusu rakipleri karşısında çıktığı son 12 lig müsabakasında 3 beraberlik ve 9 yenilgiyle galibiyet göremedi.

Ligde üç büyükler önündeki son 12 karşılaşma

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından 2023-2024 sezonunda Galatasaray'a 5-1, deplasmanda Beşiktaş'a 2-0, evinde Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Bordo-mavililer, geçen sezon ise Beşiktaş ile 1-1 berabere kalırken Fenerbahçe'ye evinde 3-2, İstanbul'da oynadığı maçlarda ise Galatasaray'a 4-3, Beşiktaş'a 2-1, Fenerbahçe'ye 4-1, iç sahada sarı-kırmızılı takıma 2-0 yenilerek 11 sezon sonra bu maçları galibiyetsiz kapadı.

Trabzonspor, bu sezon oynadığı ilk büyük karşılaşmasında ise İstanbul'da Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu, Galatasaray ile deplasmanda 0-0, Beşiktaş ile kendi evinde 3-3 berabere kaldı.

Son galibiyet Avcı ile

Trabzonspor, büyük maçlarda son galibiyetini teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde aldı.

Bordo-mavililer, 2023-2024 sezonunun 11. haftasında İstanbul'da Fenerbahçe karşısında 3-2 galip gelerek son büyük galibiyetini yaşadı.

Karadeniz ekibi, daha sonra görev yapan Şenol Güneş ve Fatih Tekke yönetiminde büyük maçlarda galibiyet elde edemedi.

İki kupa finalini de kaybetti

Ligde bu rakiplerine karşı son 12 karşılaşmasını kazanamayan Trabzonspor, bu süreçte iki kez Ziraat Türkiye Kupası finalini kaybetti.

Bordo-mavililer, 2023-2024 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a 3-2, geçen sezon da Galatasaray'a Gaziantep'te 3-0 mağlup olarak kupa sevinci yaşayamadı.

Süper Kupa yarı finalinde de kaybetti

Trabzonspor, bu sezon Turkcell Süper Kupa yarı finalinde de Galatasaray karşısında kaybetti.

Gaziantep'te oynanan karşılaşmasında bordo-mavililer, sahadan 4-1'lik yenilgi ile ayrılarak finale yükselemedi.

Trabzonspor, üç büyük rakibine karşı Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da olmak üzere son 15 resmi karşılaşmada 3 beraberlik ve 12 yenilgi yaşadı.

Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın saat 13.30'da yapılacak

 

10.02.2026 10:13:00
Anadolu Ajansı
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek
Galatasaray'da olağan divan kurulu toplantısı yarın gerçekleştirilecek

Galatasaray Kulübünde şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın yapılacak.

RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.30'da başlayacak.

Toplantıda 30 Kasım 2025 itibarıyla düzenlenmiş ve bağımsız denetimden geçmiş 6 aylık mali tablolar ile özet yönetsel-sportif faaliyet raporları ile ilgili sunum yapılacak. Ardından denetim kurulunun raporlarla ilgili incelemeleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca 14 Mart'taki divan kurulu başkanlık seçimi dolayısıyla adaylar arzu ettikleri takdirde divan kurulunda açıklamalarda bulunacak. 

Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak

10.02.2026 00:19:00
İhlas Haber Ajansı
Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Derbiye Fenerbahçe taraftarı alınmayacak
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Tahir Şahin başkanlığında kurul üyelerinin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, ev sahibi kulübün talebi üzerine karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmaması uygun görüldü. Gerekli güvenlik önlemlerinin de görüşüldüğü toplantıdastadyum çevresinde,taraftarların sorun yaşamaması adına Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve bordo-mavili kulüp yetkililerince gerekli trafik düzenlemeleriiçin yaptıklarıçalışmalar da paylaşıldı.

Vali Şahin, trafik yoğunluğunun minimize edileceğini, taraftarların futbola odaklanacağı bir futbol akşamı yaşayacağına inandığınıkaydetti.

Kerem Aktürkoğlu, 8 maç sonra gol sevinci yaşadı

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig'de 8 maç sonra gol sevinci yaşadı

10.02.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Kerem Aktürkoğlu, 8 maç sonra gol sevinci yaşadı
Kerem Aktürkoğlu, 8 maç sonra gol sevinci yaşadı
Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig'de 8 maç sonra gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni 3-1 yenerken, Kerem Aktürkoğlu 2 gol kaydetti.

Karşılaşmanın 27. dakikasında Marco Asensio'nun topuk pasında ceza sahasında topla buluşan Kerem, kaleciyle karşı karşıya yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi.



Kerem, bu golden 6 dakika sonra ise sol kanattan Mert Müldür'ün getirdiği topa gelişine vuruşunu yaparak golünü kaydetti. Bu sezon sarı-lacivertli formayı 14'ü ilk 11 olmak üzere 17 maçta terleten Kerem, Kayserispor maçında gole imza atmıştı. 27 yaşındaki futbolcu, bugün attığı gollerle ligde 3. golüne ulaştı.

Kerem Aktürkoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 gole imza atarken, bu sezon Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 8. golünü kaydetti.

Kerem, kırmızı-siyahlılar karşısında 70. dakikada yerini Musaba'ya bıraktı.

Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi

09.02.2026 23:16:00
İhlas Haber Ajansı
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Emre Belözoğlu: 'Çok fazla söylenecek bir şey yok'
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, "Bugün oynadığımız futbola çok fazla söylenecek bir şey yok" dedi.

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kasımpaşa 16 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 28'e yükseltti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Belözoğlu, "Bugün çok fazla söylenecek bir şey yok.

Sahada ilk 11'de 3 tane beraber oynayan oyuncular, 7 yeni oyuncu ile oynadık. Futbolda bunlar var. Takımın birbirine alışması lazım. Bugün maçın ikinci 45 dakikasındaki oyun teknik adamlık kariyerimdeki en kötü oyundu. Benim takımımın böyle bir görüntü vermesinden dolayı çok üzgünüm.

Bizim için dibe vurmanın en net göstergesiydi. Artık Karagümrük maçına odaklanacağız. Tüm taraftarlarımızdan içtenlikle özür diliyorum. Gaziantep takımını da en samimi duygularımla tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi

09.02.2026 23:13:00
İhlas Haber Ajansı
Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"
Burak Yılmaz: "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi"
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçının ardından, "Oyuncularım bugün yüreğini ortaya koyarak galip geldi" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 28'e yükseltirken, Kasımpaşa ise 16 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, uzun süre 10 kişi olmalarına rağmen önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, "Galatasaray ve Konya beraberliğinin ardından ki o maçlarda da son dakikalarda kalemizde goller görmüştük, geçen hafta da hak etmediğimiz bir mağlubiyet olmuştu. Geçen hafta bütün istatistikleri kırıp mağlup olmak üzücüydü. Bugün Kasımpaşa'ya karşı oynadık, önemli takviyeler yaptılar, önemli bir hocaları var.

Bugün önde bastık, kırmızı karta kadar iyi oynadık. Geri düşmemize rağmen öne geçtik. Kırmızı karttan sonra da iş biraz teknik taktiğe döndü. Oyuncularım yüreğini ortaya koydu. Onlar adına çok mutluyum, sahaya karakter koydular, taraftarlar adına mutluyum. Kupada ve ligde iddialıyız. Bu galibiyet sevincini yarına kadar yaşayıp yarın yolumuza tekrar bakacağız. Taraftarlar da bugün çok iyi destek verdi.

Oyuncularıma önemli destekler verdiler. Ben de duyguları üste seviyede yaşıyorum. Beni bir daha saha kenarında herhangi bir hakeme karşı böyle göremeyeceksiniz. Gelişmeye ve değişmeye devam ediyorum. Bir daha beni öyle görmeyeceksiniz. Ben bugünkü mücadele için tüm takıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği oyunu ile alkış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe, 3 puanı 3 golle aldı

09.02.2026 23:07:00
AA
Gençlerbirliği oyunu ile alkış
Gençlerbirliği oyunu ile alkış
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe, 3 puanı 3 golle aldı.

15. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Asensio'nun pasında sağdan ceza sahasına giren Talisca'nın vuruşunda top Zuzek'e çarpıp dışarı çıkarken VAR uyarısı sonrasında hakem Ali Şansalan pozisyonu yeniden izledi. Şansalan, Zuzek'in elle oynadığına hükmederek penaltı noktasını gösterdi.

16. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına Anderson Talisca geçti. Brezilyalı futbolcu meşin yuvarlağı ve kaleciyi farklı köşelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-0.

27. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Orta sahada topla buluşan Asensio'nun bekletmeden verdiği topuk pasında savunmanın arkasına sarkan Kerem Aktürkoğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Milli oyuncu düzgün bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlara yolladı: 2-0.



33. dakikada Fenerbahçe bir gol daha buldu. Talisca'nın pasında soldan atağa katılan Mert Müldür ceza sahası içine girip penaltı noktasına üzerindeki Kerem Aktürkoğlu'na pasını aktardı. Kerem'in bekletmeden vuruşunda top ağlarla buluştu: 3-0.

Fenerbahçe, maçın ilk yarısını 3-0 önde tamamladı.

İkinci Yarı



52. dakikada Semedo'nun sağdan ortasında Gençlerbirliği savunmasının uzaklaştırmak istediği top ceza sahası içi sağ çaprazındaki Talisca'da kaldı. Bu futbolcunun düzeltip vuruşunda kaleci Velho topu kontrol etti.

55. dakikada Gençlerbirliği golü buldu. Sağdan kazanılan korner atışında Göktan Gürpüz ön direğe ortaladı. Metehan'ın kafayla çevirdiği topu kaleci Ederson tokatladı ancak top Koita'nın önünde kaldı. Bu futbolcu yakın mesafeden meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1.

77. dakikada sol kanatta topla buluşan Musaba'nın ortasında savunmanın müdahale ettiği top ceza sahası dışı sağ çaprasındaki Asensio'da kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda top direkten dönerek oyun alanına geri döndü.

84. dakikada Fred'in pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan İsmail Yüksek'in bekletmeden vuruşunda kaleci Velho uzanarak topa sahip oldu.

89. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına Fred geçti. Bu futbolcunun uzaktan sert şutunda kaleci Velho son anda topu tokatlayarak tehlikeyi önledi.

Fenerbahçe, müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puana uzandı.

Bu sonuçla ligde puanını 49'a yükselten sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 3 puan gerisinde zirve yarışını sürdürdü.

Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı

Beşiktaş'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Güney Koreli santrfor Hyun-Gyu Oh, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta Alanyaspor ağlarını sarsmayı başardı

09.02.2026 11:23:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı
Beşiktaş'ta, Oh ilk maçında golle tanıştı
Beşiktaş'ın ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı Güney Koreli santrfor Hyun-Gyu Oh, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta Alanyaspor ağlarını sarsmayı başardı.



Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların gollerini 32. dakikada Orkun Kökçü ve 54. dakikada Hyun-Gyu Oh attı. İkinci transfer döneminde Belçika ekibi Genk'ten kadroya katılan Oh, ilk maçında gol sevinci yaşamayı başardı. Röveşatayla fileleri havalandıran Güney Koreli futbolcu, Tüpraş Stadyumu'nda tribünleri sevindirdi.



Aynı zamanda az sayıda Güney Koreli futbolseverin de Hyun-Gyu Oh'u desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldığı görüldü.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.