Naci Görür Adana’yı yine uyardı
Deprem bölgesinde sarsıntılar devam ederken Prof.Dr. Naci Görür’den önemli bir uyarı geldi. Son günlerdeki depremleri değerlendiren Naci Görür, “Tahminime göre, Adana Havzasına doğru deprem bu bölgeden itibaren ilerleyecek” dedi.
23.05.2023 14:48:00





6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 10 0 günden fazla bir zaman geçmiş olmasına rağmen bölgede artçı depremler sürüyor.
Sonra olarak Adana'da 4,9 Kahramanmaraş'ta 4,7 ve 4,2 büyüklüklerinde depremler meydana geldi. Bölgede sismik hareketlilik sürerken yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çekici bir açıklama geldi.
Sonra olarak Adana'da 4,9 Kahramanmaraş'ta 4,7 ve 4,2 büyüklüklerinde depremler meydana geldi. Bölgede sismik hareketlilik sürerken yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den dikkat çekici bir açıklama geldi.
"Savrun güzergahına dikkat'
Twitter hesabından paylaşım yapan Görür, "Çok sayıda takipçim, son günlerde Göksun, Hacikodal, Kazandere, Topallar, vb bulunduğu bölgedeki depremler hakkında ısrarla sorular soruyorlar. Bu bölgede daha 24 saat geçmeden 4'ler mertebesinde 3 deprem oldu. Depremler Savrun Fayı ile ilgili. Tahminime göre, Adana Havzasına doğru deprem bu bölgeden itibaren ilerleyecek. Benzer bir gelişimi Gaziantep/ Pazarcık'ta da görmüştük. Özellikle yöneticilerimiz Savrun güzergahında dikkatli olmalıdır. Sevgiyle" dedi."Bölge kıpır kıpır"
Naci görür bir başka paylaşımında ise "Kazandere- Göksun'da 4,7 deprem oldu. Daha önceki depremler gibi Hacı Kodal civarında, Göksun hattı üzerinde. Bu bölge gerçekten kıpır kıpır" dedi.Yorumlar
Yorum bulunmuyor.