Mart'ta 231 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1 Mart'tan bu yana yurt içinde ve sınır ötesinde PKK/KCK/PYD-YPG, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerine karşı kararlılıkla sürdürülen operasyonlarda 231 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi
26.03.2021 18:03:00
![Mart'ta 231 terörist etkisiz hale getirildi](resimler/haberler/29/martta-231-terorist-etkisiz-hale-getirildi-H1382843-11.jpg)
![](temalar/resimler/bos.gif)
![Mart'ta 231 terörist etkisiz hale getirildi](resimler/haberler/29/martta-231-terorist-etkisiz-hale-getirildi-H1382843-12.jpg)
![](temalar/resimler/bos.gif)
![](temalar/resimler/bos.gif)
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1 Mart'tan bu yana yurt içinde ve sınır ötesinde PKK/KCK/PYD-YPG, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerine karşı kararlılıkla sürdürülen operasyonlarda 231 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Analiz ve Değerlendirme Subayı Binbaşı Pınar Kara tarafından Bakanlık'ta Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Basın Bilgilendirme Merkezi'nde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Kara, terörle mücadelenin artan şiddet ve tempoda kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "1 Mart tarihinden itibaren yurt içinde ve sınır ötesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve FETÖ başta olmak üzere DEAŞ dahil terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edilmiş ve devam eden operasyonlar neticesinde 231 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ülkenin ve milletin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Kara, hudut güvenliğinin sağlanması amacıyla mart ayında hudutlardan yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 5 bin 867 kişinin yakalandığını, 19 bin 722 kişinin sınırı geçemeden engellendiğini, bu kişilerden 5'i FETÖ üyesi olmak üzere 15 terör örgütü mensubunun yakalandığını söyledi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.