logo
09 EYLÜL 2024

Hız tutkusu, 5 çocuğu hayattan kopardı

Şanlıurfa'da 19 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün hız tutkusu 5 çocuğu hayattan koparttı

02.08.2024 12:30:00 / İHA
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 5 çocuğun hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Mustafa K. kaza sonrası araçta bulunan başka bir arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Gece saatlerinde Eyyübiye Polis Merkezine giden Mustafa K., otomobili kendisinin kullandığını söyleyerek polislere teslim oldu. 

Aşırı hız çocukları hayattan koparttı 

Yapılan kontrolde alkol kullanmadığı öğrenilen Mustafa K.'nın kaza sırasında aşırı süratli olduğu iddia edildi. Mustafa K.'nin Asayiş Şube Müdürlüğünde, yaşı küçük olan yabancı uyruklu arkadaşının ise Çocuk Şube Müdürlüğünde işlemleri devam ediyor. 

6'sı çocuk 8 kişiye çarptı 

Dün gece saat 21.30 sıralarında Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Akçakale Caddesi üzerindeki Millet Bahçesi önünde yaşanan kazada  Mustafa K'nin (19) kullandığı 34 GB 7089 plakalı otomobilin parka gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan kalabalığın arasına dalması sonucu Gülbahar İsi (9), Leyla İsi (5) ve Muhammed İsi (8) kardeşler ile kuzenleri Rukiye İsi (9) ve Serhat İsi (7) hayatını kaybetti. 

Ölen 5 çocuk yan yana defnedildi

Kazada hayatını kaybeden Gülbahar İsi (9), Leyla İsi (5) ve Muhammed İsi (8) kardeşler ile kuzenleri Rukiye İsi (9) ve Serhat İsi'nin (7) cenazeleri Siverek ilçesine bağlı Çığırık kırsal Mahallesi'ne götürüldü.

Kazada hayatını kaybeden çocukların cenazeleri, kılınan namazın ardından yan yana defnedildi. Çocukların yakınları gözyaşlarına boğuldu.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.