Gürcistan'da polisten AB yanlılarına sert dayak
Gece saatlerinde Tiflis'te yeniden toplanan binlerce kişi, hükümetin, Gürcistan'ın AB'ye katılım müzakerelerini 2028'e kadar askıya alması kararını protesto etmeye devam etti. Parlamento binasının ön tarafını kuşatan göstericilere binanın ön cephesinde geniş güvenlik önlemleri alan polise havai fişek ve taşlar atınca, polis de tazyikli su ile müdahale etmeye başladı.
02.12.2024 22:58:00
AA
AA





2 Aralık'ta gece saatlerinde Tiflis'te yeniden toplanan binlerce kişi, hükümetin, Gürcistan'ın AB'ye katılım müzakerelerini 2028'e kadar askıya alması kararını protesto etmeye devam etti. Parlamento binasının ön tarafını kuşatan göstericilere binanın ön cephesinde geniş güvenlik önlemleri alan polise havai fişek ve taşlar atınca, polis de tazyikli su ile müdahale etmeye başladı.
Gürcistan İçişleri Bakanlığı'na bağlı güvenlik güçleri göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su ile müdahale ederek göstericileri binanın önünden geri çekilmek zorunda bıraktı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.