Yaklaşan Ramazan Bayramı ile şekerleme ve çikolata satışlarında yüzde 25'lik bir büyüme yaşandığına dikkat çeken Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) Başkanı Şemsi Kopuz, tüketicileri, ambalajlı ve üretim izni olan ürünler almaları konusunda dikkatli davranmaya çağırdı.
Kopuz, tüketicilerin ucuz ürünlere yönelmelerinin sağlık açısından ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirtti. Kopuz, Türk gıda sektöründe faaliyet gösteren 40 bin firmanın yüzde 50'sinin hala "merdivenaltı" üretim yapmakta olduğuna dikkat çekti.
Kopuz, tüketicilerin ucuz ürünlere yönelmelerinin sağlık açısından ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirtti. Kopuz, Türk gıda sektöründe faaliyet gösteren 40 bin firmanın yüzde 50'sinin hala "merdivenaltı" üretim yapmakta olduğuna dikkat çekti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.