logo
12 NİSAN 2025

'Ali Sami Yen'den çıkamazlar'

10.03.2006 00:00:00
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, "Taraftarlarımız üzülmesin, biz bu turu geçeceğiz" dedi. Sarı kırmızılı ekipte Trabzonspor hazırlıkları ise başladı.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye Kadıköy'de  2-1 yenildikleri karşılaşma sonrası görüşlerini açıklayan Fatih Gökşen, "Taraftarlarımız bize kesinlikle güvensinler, biz bu turu geçeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kesinlikle üzülmesinler" dedi.

Ergün ve Sabri de iddialı konuştu...Galatasaray'da, futbolculardan Ergün Penbe ve Sabri Sarıoğlu da, ikinci maçta turu geçeceklerini savundu. Ergün, güzel bir maç olduğunu belirterek, ''Berabere de bitebilirdi, yenebilirdik de. Rakibimiz kötü oynamasına rağmen galip geldi" dedi. Kupada rövanş maçının olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, şöyle devam etti: "Bir maçımız daha var. O maçı kazanabilecek güçteyiz. Oradan iyi bir sonuçla çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Gerçekten oyunun hakkı bu değildi. İkinci maçta iyi konsantreolup kazanmak istiyoruz. Kupayı bu yıl tekrar almak istiyoruz." Sabri ise Fenerbahçe karşısında şanssız goller yediklerini kaydederek, "Çok iyi ve üstün oynadık ama hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Şanssız goller yedik. Doğru dürüst pozisyon vermeden maçı kaybettik. Ali Sami Yen Stadı'nda rahat bir şekilde turu atlayacağımıza inanıyorum" dedi. Gol provası yaptılar...Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren çalışmada kupa maçında görev yapan futbolcular düz koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncularsa gol çalışması yaptı. Antrenman öncesinde öğrencileriyle yaklaşık 30 dakika süren bir toplantı yapan Gerets, futbolcularını Trabzonspor maçına gol çalıştırarak hazırladı. Belçikalı teknik adam, Fenerbahçe maçında görev vermediği kaleci Mondragon'la da idman sırasında uzun bir görüşme yaptı. Fenerbahçe maçında forma giymeyen genç futbolcuların ağırlıklı olduğu antrenmanda, şut çalışmasının ardından kanat organizasyonlarına yönelik gol çalışması yapıldı.

Dürüst muhalefete karşıGalatasaray Kulübü'nün eski asbaşkanlarından Ali Dürüst, sarı-kırmızılı kulübün 18 Mart'ta, çoğunluk sağlanamazsa 25 Mart'ta yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda bir seçim mücadelesine katlanacak tahammülünün olmadığını söyledi. Seçim sürecinde yapılan görüşmelerde sürekli olarak ''Bütün güçleri birleştirelim, geçişi güzel atlatalım'' dediğini anlatan Dürüst, ''Önümüzde zor yollar var. Elbirliğiyle, maddi-manevi katkısı bulunacak bütün insanları içine alarak iyi bir dönem geçiririz diye ümit ediyorum. Yapılacak işler ağır olduğu için, Galatasaray'ın seçim mücadelesine tahammülü yok'' şeklinde konuştu. Galatasaray'da iki partinin olmadığını, kulübün de bir millet meclisi olmadığını vurgulayan Ali Dürüst, ''Burada iki ayrı parti de yok. Bugün ayrılığın değil, güçleri birleştirmenin zamanı'' dedi.Radikal tedbirler alınmalıAli Dürüst, bu dönemde radikal tedbirlerin alınmasının şart olduğunu kaydederken, bu süre içinde karşıda muhalefetin olmaması gerektiğini vurguladı. Bunun için de insanların asgari müşterekte birleşmeleri gerektiğini dile getiren Dürüst, ''Seçimin, seçilme kaygısından uzak bir tek bir liste ile yapılması gerekir. Çok adayın katıldığı genel kurullarda, oluşturulan seçim yönetimi listesinden, 2 senede iyi bir yönetim tarzı çıkmadı. İnsanlar bu yüzden kaynaşamadı. Eğer seçim tek liste olursa, işe göre isim koyma şansı daha yüksek olur. Yeni dönemde radikal kararların alınmasının gerektiği için, buna muhalefet olmaması lazım'' ifadesini kullandı.

G.Saray'da başkan adayları belli oluyor Galatasaray Kulübü'nün 25 Mart Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa aday olacak isimler bugün belli olacak. Kulüp tüzüğünün 93. maddesine göre, başkan adayı olacak isimler, kulüp Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu'nun yönetiminde renk seçimi yapacak. Başkan adaylarının seçimde kullanacakları oy pusulalarının ad çekme suretiyle saptanmasının gerçekleşeceği toplantı, saat 14.30'da Mecidiyeköy'deki Galatasaray Kulübü toplantı salonunda yapılacak.Tokgöz ve Şardan da aday...Galatasaray Kulübü'nün 25 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde, Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Toköz, yaptığı açıklamada, Ocak ayında düzenlediği basın toplantısında eski başkanlarından Selahattin Beyazıt ve Faruk Süren ile Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu'nun seçime girmemeleri halinde aday olacağını açıkladığını hatırlatarak, ''Şu ana kadar bu isimlerden adaylığını açıklayan olmadı. Bu nedenle 25 Mart'ta düzenlenecek kongrede kesinlikle adayım'' dedi.

Galatasaray Kulübü'nün 25 Mart'ta yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi kulüp başkanlığına adaylığını koyan isimler arasına eski yönetici Yiğit Şardan da katıldı. Yiğit Şardan, yazılı bir açıklama yaparak, başkan adaylığını duyururken, uzun bir süredir arkadaşlarıyla görüşerek nihai bir kararavardığını söyledi. Galatasaray'da başkanlık yarışına gireceğini dile getiren Şardan, "Bu müstesna kulübün, bu derece kötü ve yanlış yönetilmesine gönlüm el vermiyor. Artık kalıcı bir değişimin şart olduğunu düşünüyorum" dedi. .
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Trump, Çin’e vergiyi yüzde 84'e ardından da yüzde 125'e yükseltmişti
Çin ‘gördüm’ dedi ve ABD mallarına uygulanan vergileri yüzde 125'e çıkardı
Galatasaray'dan kritik galibiyet
Samsun deplasmanında 3 puan
Erdoğan Şara ile görüştü
Antalya'da biraraya geldiler
Samsun-Ankara karayolu yoğun kar yağışıyla birlikte felaketi yaşadı
Toplam 21 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı
Bahçeli'den Erdoğan'a destek
'Görüşme takdire şayandır'
'Türkiye olmadan Avrupa güvenliği düşünülemez'
Antalya Diplomasi Forumunda konuştu
'Baskı ortamı bilinçli'
'Yarın bir şey yapmak için bugün...'
Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası hakkında bilgi verdi
"Günlük 9,5 milyon metreküpe ulaşacak"
Yangın faciaları devam ediyor... Bu sefer ki adres Sakarya
1'i kız, 1'i erkek iki çocuk hayatını kaybetti
Hakim karşısına çıktı
16 Haziran tarihine ertelendi
İspanya'nın Çin hamlesi ABD'yi gerdi
Sanchez Pekin'de Çin lideriyle görüştü
Çin, hava, deniz ve uzayda ABD'yi geride bıraktı
ABD'li general itiraf etti
Ürünler toplatıldı, Şenpiliç özür diledi
Şenpiliç ürününde ölümcül bakteri
Panama ABD üslerine 'hayır' dedi
Pentagon Şefi Hegseth teklif etmişti
Rümeysa'nın başörtüsüne çirkin saldırı
Başörtüsü zorla çıkarılmış...
Trump, Çin’e vergiyi yüzde 84'e ardından da yüzde 125'e yükseltmişti
Çin ‘gördüm’ dedi ve ABD mallarına uygulanan vergileri yüzde 125'e çıkardı
Galatasaray'dan kritik galibiyet
Samsun deplasmanında 3 puan
Erdoğan Şara ile görüştü
Antalya'da biraraya geldiler
Samsun-Ankara karayolu yoğun kar yağışıyla birlikte felaketi yaşadı
Toplam 21 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı
Bahçeli'den Erdoğan'a destek
'Görüşme takdire şayandır'
'Türkiye olmadan Avrupa güvenliği düşünülemez'
Antalya Diplomasi Forumunda konuştu
'Baskı ortamı bilinçli'
'Yarın bir şey yapmak için bugün...'
Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası hakkında bilgi verdi
"Günlük 9,5 milyon metreküpe ulaşacak"
Yangın faciaları devam ediyor... Bu sefer ki adres Sakarya
1'i kız, 1'i erkek iki çocuk hayatını kaybetti
Hakim karşısına çıktı
16 Haziran tarihine ertelendi
İspanya'nın Çin hamlesi ABD'yi gerdi
Sanchez Pekin'de Çin lideriyle görüştü
Çin, hava, deniz ve uzayda ABD'yi geride bıraktı
ABD'li general itiraf etti
Ürünler toplatıldı, Şenpiliç özür diledi
Şenpiliç ürününde ölümcül bakteri
Panama ABD üslerine 'hayır' dedi
Pentagon Şefi Hegseth teklif etmişti
Rümeysa'nın başörtüsüne çirkin saldırı
Başörtüsü zorla çıkarılmış...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.