Yağmur yağdı yollar çöktü
Yağan yağmurlar nedeniyle İstanbul'da çöken yollarda son zamanlarda artış olduğu gözleniyor
12.12.2018 00:00:00





Geçtiğimiz gün Esenyurt'ta çöken yola servis minibüsünün düşmesinin ardından şimdi de benzer bir olay Beşiktaş'ta yaşadı. Beşiktaş'ta işlek olarak kullanılan bir caddede çökme meydana geldi.
Çökme sonucunda park halindeki bir kamyonetin tekerleği göçüğe girdi. Vatandaşlar çevrede önlem aldı. Olay, Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Yoğun yağış sonrası parke yolda çökme meydana geldi.
Olayda park halindeki bir kamyonetin tekerleği göçüğe girdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen görevliler çevrede önlem aldı. Araç sahibi ise devrilmesini önlemek amacıyla altına takoz koydu.
Polis ekipleri, yapılan çalışmaların ardından yoğunlaşan trafiğin açılmasını sağladı. Kamyonet sahibi, "Malzeme getirdim, sonra yol çöktü. Yapacak bir şey yok, arabayı çıkartmaya çalışıyoruz.
Bizde nasıl çıkacağımızı düşünüyoruz. İster istemez korktum ve hemen araçtan kendimi aşağıya attım. Yol bu halde, ben aracın içerisindeydim. Sonra bir ses geldi hemen atladım" dedi.
İHA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.