Ülker Gusti çikolatanın Antep fıstıklı ve bademli çeşitleri, market raflarında yerini aldı. Ülker'den yapılan açıklamaya göre, yüzde 70 oranında kakao içeren bitter çikolata Ülker Gusti, kakao çekirdeklerinin antioksidan etkisini çok özel bir lezzete dönüştürdü. Gusti'nin sade çeşidinin yanı sıra Antep fıstıklı ve bademli çeşitleri de raflarda yerini aldı. Gusti, yüksek kakao oranı sayesinde kakao çekirdeklerinin içerdiği flavanollerin antioksidan etkisi ile lezzet ve sağlığı aynı anda sunuyor.Ülker tarafından geliştirilen Gusti için kakao çekirdeklerinin en iyileri seçiliyor. Üretim sürecinde kakaoya antioksidan özelliğini veren flavonoid ayrıştırılmadan korunuyor ve kakao çekirdekleri yumuşak olarak kavruluyor. Açıklamaya göre, bitter çikolata içerdiği yüksek kakao oranı nedeniyle yeşil çay ve elmadan bile daha fazla antioksidan içeriyor. Serbest radikalleri etkisiz hale getirerek pek çok hastalığa ve erken yaşlanmaya neden olabilecek zincir reaksiyonları önleyen antioksidanlar, kalbi ve sağlığı korumaya destek oluyor. Ayrıca mutluluk verdiği de biliniyor.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.




















































































