logo
10 NİSAN 2025

Polat'tan son bomba

03.05.2006 00:00:00
Adnan Polat yine çarpıcı ve tartışılacak açıklamalar yaptı. Polat, "F.Bahçe yönetimine şampiyonluk yakışmaz" derken, Demirören ile buluşmasını yorumladı. Kötü niyetli olsak buluşmazdıkAdnan Polat, Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş. binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Yıldırım Demirören ile tesadüfen restoran dışında karşılaştıklarını ve ailece yemek yediklerini ifade ederek, "Bu konu ile ilgili bir sürü teoriler üretiliyor. Spekülasyonlar yapılıyor. Aklımızda kötü birşey olsa bütün milletin ortasında yemek yemezdik. Yıldırım Demirören'i doğduğu günden beri tanıyorum. 25 sene komşuluk yaptık. Bütün ailesini tanırım. Her zaman kendisiyle yemek yerim, bunun altında art niyet arayanlara 'Aramasın' derim, aramak isteyenler de arasınlar, çok umurumda değil açıkçası" diye konuştu.

Eyyamcı olmadımAnkaraspor maçının ardından bir muhabirin, "Beşiktaş-Fenerbahçe kupa finalinde kimin kazanmasını istiyorsunuz?" diye sorduğunu anlatan Polat, şöyle konuştu: "Ben de 'Beşiktaş'ın kazanması gönlümden geçiyor' dedim. Eyyamcı bir cümle de kurabilirim. Neticede maçı futbolcular oynuyor. Kalbimizden geçeni söyleyemeyecek miyiz? İstediğimiz kişilerle yemek yiyemeyecek miyiz? Ben çok önemsemiyorum. Medyanın köşe yazarlarının neden bu kadar önemsediğini de anlamıyorum."

Emre Belözoğlu gelebilirAdnan Polat, Emre Belözoğlu hakkında yapılan spekülasyonların sorulması üzerine, ilginç bir açıklamada bulunarak, "Bakarsınız Emre Belözoğlu'nu getirebiliriz" dedi. Emre'nin Galatasaraylı olduğunu kaydeden Polat, "Ben eminim ki Emre'ye, kulübü müsaade etse ve 'Bırak gel Galatasaray'a' desek, bugün gelir. Ancak, onun açısından da bakmak lazım olaya. Profesyonel futbolcu olarak bu meslekten hayatını kazanıyor. Saffet Sancaklı'ya, Sergen'e baktığınız zaman, büyük takımların çoğunda forma giydiler. Ben Emre'nin ahlaklı ve iyi bir sporcu olduğundan da eminim. Bakarsınız Emre'yi getiririz, belli olmaz" şeklinde konuştu.

Şampiyon olacağımıza inanıyorumKulüp başkan yardımcısı Adnan Polat, basın mensuplarının Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını ima eden soruları sonrasında, "Herkes Fenerbahçe'yi şampiyon ilan ediyor ama ben bizim şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.Galatasaray PAF Takımı'nın Türkiye şampiyonu olduğunu öne süren Adnan Polat, şöyle devam etti: "İnşallah iki hafta sonra da (A) Takımı için bunu açıklamak nasip olur. Ben şampiyonluğun kaçtığını düşünmüyorum, hala 'Galatasaray şampiyon olacak' diye iddia ediyorum. Şampiyon belli değil, niye herkes Fenerbahçe'yi şampiyon ilan ediyor." Adnan Polat, teknik direktör Erik Gerets hakkında yapılan eleştirilere de katılmadığını anlatarak, Belçikalı teknik adama güvendiklerini ve kadro oluşturmasına asla karışmadıklarını söyledi.

Açıklamalarımdan pişman değilimFenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamaların hiç birinden pişmanlık duymadığını belirten Polat, "Fenerbahçe'yi kutladım. Fenerbahçe'ye saygı gösterdiğimi ifade ettim. Benim oradaki açıklamalarım Fenerbahçe yönetimiyle ilgiliydi" ifadesini kullandı. Maçta Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı'nın rencide edildiğini, futbolcuların dövüldüğünü, taraftarlara hakaret edildiğini kaydeden Adnan Polat, tüm bunların organize şekilde yapıldığını ileri sürdü.Fenerbahçe'ye teşekkür etmedim"Galatasaray'a yapılanları hayatım boyunca unutmayacağım ve affetmeyeceğim" diyen Polat, böylesine centilmenlik dışı hareketleri kimsenin yapmaya hakkının bulunmadığını söyledi. Polat, Fenerbahçe maçından sonra ev sahibi kulübe teşekkür etmediğini de belirterek, "Ben orada verdikleri gayretten dolayı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü, Çevik Kuvvet Müdürlüğü ve bir görevliye teşekkür ettim. Oradaki bazı insanlar çok çaba harcadılar. Ben yönetime teşekkür etmedim, yaptıysam da o gürültü içinde yanlış anlaşılmıştır" ifadesini kullandı.Adnan Polat, Galatasaray'ın gönüllerin şampiyonu olduğunu bir kez daha savunurken, "Ama ben sadece gönüllerin değil, Turkcell Süper Ligi'nin de şampiyonu olacağına inanıyorum" dedi.

Tomas'a haksızlık yapılıyorTomas ile ilgili yapılan spekülasyonlar hakkında da görüş bildiren Adnan Polat, bu futbolcuya haksızlık yapıldığı öne sürdü. Bugün en iyi defans oyuncularının bile sezon boyunca 10'dan fazla yenilen golde hata yapmış olduğunun tespit edileceğini kaydeden Polat, "Çıkan haberlerin doğru olduğuna inanmıyorum. Bu polemiklere girmesini istemiyorum. Bir insanın yargılanmadan idam edilmesine karşıyım. Herkes hata yapıyor, hakemler, yöneticiler yapıyor. Bazen konuşurken, söylemek istemediğimizin dışında şeyler de çıkıyor ağzımızdan. İnsanları bu kadar kolay harcamamak lazım. Tomas Galatasaray'ın futbolcusu, bir kaç sezon da sözleşmesi var. Son maçlardaki performansından memnunuz" diye konuştu.Fenerbahçe yönetimine şampiyonluk yakışmazİç transfer görüşmelerine başlamama nedenlerini de açıklayan Polat, şu anda önlerindeki iki maçı kazanmaya ve şampiyonluğa odaklandıklarını söyledi.Basın toplantısının ardından, medya mensuplarıyla sohbet eden Polat, "Bence Fenerbahçe Kulübü ve taraftarlarına şampiyonluk yakışır, ama yönetimine değil. Çünkü Fair-play değiller. Oyunu Fair- play kurallarına göre oynamıyorlar" dedi.Polat, "Fenerbahçe tribünlerindeki açılan pankartın aslında Galatasaray taraftarları tarafından yaptırıldığı" iddialarını yanıtlayarak, "O zaman Hasan'ı da Galatasaraylılar, Galatasaray taraftarlarını da Galatasaraylılar dövdü" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Tutuklama talebi
Murat Ağırel ve Timur Soykan adliyede
'Mustafa Kemal örnektir'
Endonezya lideri TBMM'de konuştu
Hüseyin Baş’tan gözaltılara tepki
‘Gözaltı değil özgür basına gözdağı’
Erdoğan - DEM Parti görüşmesi gerçekleşti
Beklenen görüşme 13.30'da başladı
Hedef Kıbrıs'taki Türk varlığı
Rumlardan Türklere karşı yeni terör örgütü
Mısır, Avrupa'dan destek istiyor
9 milyondan fazla mülteci var
Trump, Karelina'yı Putin'den aldı
12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı
Avrupa, Trump'ın kararından memnun
Leyen misilleme konusunda renk vermedi
Cumhurbaşkanlığı kurullarına yeni atamalar
140 isim Resmi Gazete'de
Ahmet Minguzzi'nin kabri tahrip edildi
Cinayet davasında ilk duruşma başladı
1 ay önce özelleştirilen madende göçük
İşçiler özelleştirmeye karşı çıkıyordu
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı
Tehdit ve şantaj iddiası var
Özelleştirilmek isteniyordu
Çayırhan maden ocağında göçük
'Suriye'de İsrail ile teknik temasımız var'
Hakan Fidan canlı yayında açıkladı
'Hepsini sürgün edeceğiz'
İsrail Refah planını açıkladı
Tutuklama talebi
Murat Ağırel ve Timur Soykan adliyede
'Mustafa Kemal örnektir'
Endonezya lideri TBMM'de konuştu
Hüseyin Baş’tan gözaltılara tepki
‘Gözaltı değil özgür basına gözdağı’
Erdoğan - DEM Parti görüşmesi gerçekleşti
Beklenen görüşme 13.30'da başladı
Hedef Kıbrıs'taki Türk varlığı
Rumlardan Türklere karşı yeni terör örgütü
Mısır, Avrupa'dan destek istiyor
9 milyondan fazla mülteci var
Trump, Karelina'yı Putin'den aldı
12 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı
Avrupa, Trump'ın kararından memnun
Leyen misilleme konusunda renk vermedi
Cumhurbaşkanlığı kurullarına yeni atamalar
140 isim Resmi Gazete'de
Ahmet Minguzzi'nin kabri tahrip edildi
Cinayet davasında ilk duruşma başladı
1 ay önce özelleştirilen madende göçük
İşçiler özelleştirmeye karşı çıkıyordu
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı
Tehdit ve şantaj iddiası var
Özelleştirilmek isteniyordu
Çayırhan maden ocağında göçük
'Suriye'de İsrail ile teknik temasımız var'
Hakan Fidan canlı yayında açıkladı
'Hepsini sürgün edeceğiz'
İsrail Refah planını açıkladı
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.