Perakende Günleri, 4-5 Aralık’ta
Perakende sektörünün en verimli buluşma platformu olarak tüm sektörü bir araya getiren ve aralıksız olarak 18 yıldır devam eden Perakende Günleri, bu yıl yeni yeri Haliç Kongre Merkezi’nde 4-5 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek





Perakende Günleri 2019'daki değişikliklerden biri de bu sene eş zamanlı konferansların düzenlenecek olması. 3 bin kişilik oditoryumda tüm katılımcıları ilgilendiren, gündemi kapsayan oturumlar yer alırken 6 ayrı 'Uzmanlık Sahnesi'nde perakendenin derinine inilecek.
Perakende Günleri 2019, kendi rekorunu kırarak 42 oturumda 68 konuşmacıyı ağırlayacak. Açılışını rap efsanesi Ceza'nın yapacağı Perakende Günleri 2019'un yabancı konuşmacıları arasında sokak yemeği dünyasının Michelin yıldızlı kraliçesi Jay Fai da bulunuyor.
Jay Fai'nin Bangkok'ta bulunan efsane restoranının önündeki kuyruk hiç bitmiyor, yemek yiyebilmek için saatlerce sıra beklemek gerekiyor. Kayak gözlükleri, beresi ve kırmızı rujuyla tüm gün tava başında olan Jay Fai bütün yemekleri enerjisi hiç sönmeden tek başına pişiriyor. EKONOMİ SERVİSİ