SO?AN ÇORBASIMalzemeler:* 1 kg soğan* 10 bardak et suyu* 200 gr Margarin* 100 gr kaşar peyniri* 2 çorba kaşığı untuz Baharat torbası için;* 1 tatlı kaşığı kekik* 1 tatlı kaşığı fesleğen* 2 diş sarmısak* 1/2 tatlı kaşığı karabiber* 2 adet defne yaprağı* 5 adet karanfilHazırlanması:Soğanları piyazlık olarak doğrayın. Bir tülbentin içine kekik, fesleğen, 2 diş sarmısak, karabiber, defne yaprağı ve karanfil koyup bağlayın.
Margarinin bir kaşığını ayırıp kalanını bir tencerede eritin. Soğanları koyarak 5 dakika kavurun. Unu ilave ederek 2 dakika daha kavurun. Et suyunu ilave edin. Tuzunu ve baharat torbasını koyup 30 dakika kaynatın. Çorbanın pişmesine yakın tost ekmeklerinin kabuklarını çıkarıp dörde bölün. Bir tavada ayırmış olduğunuz bir kaşık margarini eritip ekmekleri yağda kızartın.Afiyet olsun
Margarinin bir kaşığını ayırıp kalanını bir tencerede eritin. Soğanları koyarak 5 dakika kavurun. Unu ilave ederek 2 dakika daha kavurun. Et suyunu ilave edin. Tuzunu ve baharat torbasını koyup 30 dakika kaynatın. Çorbanın pişmesine yakın tost ekmeklerinin kabuklarını çıkarıp dörde bölün. Bir tavada ayırmış olduğunuz bir kaşık margarini eritip ekmekleri yağda kızartın.Afiyet olsun