İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, İzmir'de Ekim ayına kadar 250 gram ekmeği 250 bin liradan satmaya devam edeceklerini söyledi. İzmir'de 250 gram sabit ağırlıktaki ekmeğin 250 bin liradan sabitfiyatla satıldığını kaydeden Durmuş, "Mazota, una sürekli zam gelmesine rağmen, biz ekmeği Ekim ayına kadar 250 bin liradan satmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Sağlık Bakanlığı tarafından mühürlenen 13 fırının üretim yapmaya devam ettiğini belirten Durmuş, "Maalesef meslekte çürük dişler de var. Bu kişiler kayıt dışı birşekilde üretim yapmaya devam ediyor. Bu durum vergisini, işçilerinin sigortasını ödeyen fırıncılarımızla haksız rekabete yol açıyor" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.