Beşiktaş'a Sivas'ta soğuk duş
5 maçlık galibiyet serisi Karagümrük beraberliği ile bozulan Beşiktaş, Sivasspor deplasmanından da eli boş döndü. Ev sahibi ekip yeni transferi Saiz'in attığı golle siyah-beyazlıları 1-0 yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürdü. Beşiktaş'ın yeni transferi Hadziahmetovic karşılaşmada kendine ilk onbirde yer buldu
04.02.2023 18:04:00





Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Sivas ekibinin üstünlüğüyle sona erdi.
Maçta gol; 23. dakikada Samuel Saiz'den geldi.
Bu sonuçla birlikte; Sivasspor, puanını 24 yaptı. Beşiktaş ise 39 puanda kaldı.
Geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Gedson ise kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı. Bacağında ağrı hissede Redmond'un da riske edilmek istenmediği için kadroya dahil edilmediği öğrenildi. Güneş, bu 4 futbolcunun yerlerine Necip Uysal, yeni transfer Hadziahmetovic, Saiss ve N'Koudou'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Josef de Souza ve Salih Uçan'da kadroya giremedi.
Fatih Karagümrük karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen Mert Günok, Rosier, Welinton, Masuaku, Tayfur Bingöl, Cenk Tosun ve Aboubakar ise Sivasspor maçında da aynı şansı yakaladı.
Maçta gol; 23. dakikada Samuel Saiz'den geldi.
Bu sonuçla birlikte; Sivasspor, puanını 24 yaptı. Beşiktaş ise 39 puanda kaldı.
İsabetli şutu yok
Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında maçı isabetli şut atamadan tamamladı. Beşiktaş'ta Ghezzal 3.5 ay sonra ilk kez bu maçta oyuna girerek forma giymiş oldu. Cezayirli oyuncu, 90. dakikada oyuna girdi.İstifa çağrısı
Sivas deplasmanındaki Beşiktaş taraftarları maçın son bülümünde "Yönetim istifa" diye bağırdı.İstanbul takımlarına karşı laneti kırdı
İstanbul takımlarına karşı sahasında son 8 maçında galibiyet yüzü göremeyen Sivasspor, 9. maçında bu istastiği kırmış oldu. Sivasspor önceki maçlarda 4 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. Sivasspor aynı zamanda, 2020 Ocak'tan bu yana ilk kez Beşiktaş'ı resmi bir maçta mağlup etti.Güneş, 4 değişiklik yaptı
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasına göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti. Şenol Güneş, ligin 22. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de görev verdiği Tayyip Talhan Sanuç ve Dele Alli'yi Sivas deplasmanında yedek soyundurdu.Geçen hafta ilk 11'de sahaya çıkan Gedson ise kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı. Bacağında ağrı hissede Redmond'un da riske edilmek istenmediği için kadroya dahil edilmediği öğrenildi. Güneş, bu 4 futbolcunun yerlerine Necip Uysal, yeni transfer Hadziahmetovic, Saiss ve N'Koudou'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Josef de Souza ve Salih Uçan'da kadroya giremedi.
Fatih Karagümrük karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen Mert Günok, Rosier, Welinton, Masuaku, Tayfur Bingöl, Cenk Tosun ve Aboubakar ise Sivasspor maçında da aynı şansı yakaladı.
Saiz ve Caicedo ilk onbirde
Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Corendon Alanyaspor ile yapılan maçın ilk 11'ine göre 2 değişikliğe gitti. Çalımbay, Beşiktaş maçında Alaaddin Okumuş ve sakatlığı devam eden Yatabare'nin yerine yeni transferler Saiz ve Caicedo'yu sahaya sürdü. Sivasspor'da Yatabare'nin yanı sıra sakat futbolcular Ulvestad, N'Jie ve Murat Paluli de kadroda yer almadı.Yorumlar
Yorum bulunmuyor.