Malzemeler
? 1 su bardağı un, ? 2 adet soğan, ? 2 adet sivribiber, ? 6 diş sarımsak, ? 1 su bardağı sıvı yağ, ? 2 su bardağı soğuk su, ? 5 su bardağı et suyu, ? Tuz,? Karabiber,? Pul biber. HAZIRLANIŞISoğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp yağda kavurun. Üzerine un ilave edip kavurmaya devam edin. Baharatları da ilave edip suyu ekleyin. Et suyunu, limon suyunu ve dövülmüş sarımsağı da içine karıştırdıktan sonra 10-15 dk. kadar pişirin. Kaynayınca ocaktan alıp üzerini kıyılmış maydanozlarla süsleyerek servis yapın.Afiyet olsun...
? 1 su bardağı un, ? 2 adet soğan, ? 2 adet sivribiber, ? 6 diş sarımsak, ? 1 su bardağı sıvı yağ, ? 2 su bardağı soğuk su, ? 5 su bardağı et suyu, ? Tuz,? Karabiber,? Pul biber. HAZIRLANIŞISoğanları ve biberleri küçük küçük doğrayıp yağda kavurun. Üzerine un ilave edip kavurmaya devam edin. Baharatları da ilave edip suyu ekleyin. Et suyunu, limon suyunu ve dövülmüş sarımsağı da içine karıştırdıktan sonra 10-15 dk. kadar pişirin. Kaynayınca ocaktan alıp üzerini kıyılmış maydanozlarla süsleyerek servis yapın.Afiyet olsun...
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.