Ağır koku paniğe neden oldu
Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan bir giyim firmasının yakınındaki Ayamama deresinden ve rögarlardan çevreye ağır bir koku yayıldı. Olay yerine polis, AFAD ve İSKİ ekipleri sevk edildi. Değişik noktalarda gaz ölçümü yapan AFAD ekiplerinin incelemeleri sonucunda, sağlığı tehdit eden bulgulara rastlanılmadı
27.03.2019 00:00:00





İstanbul Halkalı'da Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan bir giyim firmasından etrafa yayılan ağır koku paniğe neden oldu. Firma çalışanlarının binayı boşalttığı olayda AFAD ekipleri bina içerisinde ve çevresinde çalışma yaptı.
Olay Küçükçekmece Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan bir giyim firmasında meydana geldi. Giyim firmanın bitişiğinde bulunan dere aracılığıyla bina çevresine ve etrafına bir anda ağır bir koku yayılmaya başladı.
Durumu fark eden güvenlik görevlileri olayı AFAD, İSKİ ve polis ekiplerine bildirdi. Firma çalışanlarının büyük bir panikle kendini dışarıya attığı olayda çalışanlara maske dağıtıldı.
Polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek güvenlik koridoru oluştururken İSKİ ekipleri çevredeki derede inceleme yaptı. Firmanın bulunduğu yere gelen AFAD ekipleri bina çevresinde bulunan rögarlarda ve firma içerisinde çeşitli noktalarda gaz ölçümleri yaparak hayati tehlike oluşturacak bir durum olmadığını tespit etti.
Kısa süreli paniğin yaşandığı olayda firma çalışanları incelemeler sonrası çalışmalarına bıraktıkları yerden devam etti. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Kokunun, fabrika atıklarından kaynaklandığı değerlendiriliyor.
HABER MERKEZİ
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.































































































