logo
29 ARALIK 2025


Zifiri karanlıktan çıkış BTP'yle mümkün

Karabük İl Kongresi'nde konuşan BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, memleketi düştüğü zifiri karanlıktan çıkarmak için Prof. Dr. Haydar Baş'ın etrafında kenetlenip çaba sarf etmenin şart olduğunu söyledi

24.03.2016 00:00:00
YENİ MESAJ / KARABÜK
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Karabük İl Başkanlığı olağan kongresinde delegelerin tamamının oylarını alan Recep Özcan, il başkanı seçildi. Geçtiğimiz Pazar günü BTP Karabük İl Başkanlığı olağan kongresinde delegelerin tamamının oylarını alan Recep Özcan, il başkanı seçildi. Gözde toplantı salonunda düzenlenen kongreye BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, BTP Genel Başkan Yardımcısı avukat Lütfullah Önder, MKYK üyesi mimar Önder Çolak ve delegeler katıldı. Kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İl Başkanı Recep Özcan konuşmasında "Bu vatan bizlere, ülkeyi düşman işgalinden kurtaran ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından emanet edildi. Biz onu korumaya memuruz. Bugün, vatanın yer altı ve yer üstü kaynakları peşkeş çekilmiş durumda. İç ve dış borçlar arttı. Terör arttı. Ülke kaos halinde, her gün şehit veriyoruz. Boşanma sayısı ve intihar vakaları arttı. Millet parasızlıkla imtihan oluyor. Ülkemiz toplumsal çöküşte. Bu bunalım döneminde, Sosyal Devlet-Milli Devlet ve Milli Ekonomi Modeli ile reçetesi olan Atatürk'ün izinde, Ehl-i Beyt yolunda giden tek lider Prof. Dr. Haydar Baş Bey'dir. Rahata, huzura, zenginliğe kavuşmak için BTP'yi iktidar etmeliyiz" dedi. Daha sonra Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Er, 18 Mart Çanakkale zaferinin 101. yıldönümü nedeniyle Genel Başkan Haydar Baş'ın Türk milletine yapmış olduğu beyanatı okuyarak aziz şehidlerimizi rahmetle ve minnetle yaad etti. 
'Mevcut iktidar sorunlara asla çözüm bulamaz'
Ardından sözü Genel Başkan Yardımcısı Av. Lütfullah Önder aldı. Yaptığı konuşmada Önder; İstanbul, Ankara, İzmir gibi ülkemizin kalbi olan şehirlerde dahi can emniyetimizin kalmadığını, maalesef bu terör olaylarının artarak devam edeceğini kaydetti. Artık terörün yalnızca güvenlik güçlerini değil sivil halkı da hedef almaya başladığını bunun sebebinin bir Kürt-Türk iç savaşı çıkarma hedefli olduğunu belirten Önder, Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında dün Irak, Suriye, Libya'da hayata geçirilen kanlı saldırıların hedefinde artık Türkiye'nin olduğunu belirtti. BOP eş başkanı Sayın Cumhurbaşkanı ve mevcut AKP iktidarının bu sorunlara asla çözüm bulamayacağını, Prof. Dr. Haydar Baş'ın ısrarla belirttiği zifiri karanlık bir döneme girdiğimizin altını bir kez daha çizdi. Kongrede ayrıca asıl üyeler, yedek üyeler, disiplin Kurulu seçimleri de gerçekleştirildi. Delege Seçim Sonuçları ise şöyle: Asıl Üyeler; İbrahim Sertçelik, Ahmet Yeşilçam, Mehmet Emin Coşkun, Hasan Ergin, Ziya Özkan, Hayriye Özcan, Osman Orhan. Yedek Üyeler; Cemile Kabacı. Disiplin Kurulu Asıl Üyeler; Latif Danakol, Mustafa Kabacı, Nurten Danakol.

'Çanakkale'deki ruh yok edildi'
Kongrenin kapanış konuşmasını BTP Genel Başkan Yarımcısı Dr. Abdullah Terzi, yaptı. İlgiyle takip edilen konuşmasında Terzi, "18 Mart'ta Çanakkale Şehitlerimizi andık. Bugün de değinmeden geçemeyiz. Çünkü biz Çanakkale'de doğduk. Anamız Çanakkale, babamız Çanakkale. Çanakkale İla-i kelimetullah için, namusumuzu, canımızı, vatanımızı korumak için emperyalist güçlere karşı batı adına Hıristiyanlar adına ne kadar güç varsa mücadele verdik. Hakikaten ender bir mücadele. Merhum Akif'in dediği gibi Bedrin aslanlarınınki kadar şanlı bir mücadele. O ruhla O mantıkla verilen bir mücadele çünkü. O gün ecdadımız topyekûn 'La ilahe illallah Muhammedun Resulullah' diyordu. Ama bugün dinlerarası diyalog adında bir büyük fitneyle 15-20 senedir öyle bir kötülük, öyle büyük bir cinayet işlediler ki kelime-i tevhitten Muhammed Resulullah'ı çıkardılar. Çanakkale zaferini bize sunan Muhammed Mustafa'yı kelime-i tevhitten çıkardılar ve Peygambersiz bir din icat ettiler ve böyle bir nesil yetiştirdiler. Dolayısı ile Çanakkale'deki ruh yok edildi. İnsanlar evlerinden çıkamaz hale geldiler. Eğer Allah'ı küstürürsek yarın ellerimizde valizlerimizle dağları nehirleri botlarla aşmak zorunda kalırız. Beş sene önce Suriye'de hiçbir olay yokken bugün geldiği noktayı düşününce bunlar hayal değildir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş bunları kademe kademe yıllarca anlattı ikaz etti. Büyük İsrail'in kurulacağını sıranın Türkiye'ye geleceğini ısrarla anlattı ama kimse dinlemedi. Yine Genel Başkanımızın dediği gibi bunlar tarihi de bu coğrafyayı da bilmiyorlar. Dolayısı ile bu badireden çıkacak çözümleri de asla olamaz. O yüzden biran önce Prof. Dr. Haydar Baş'ın etrafında kenetlenip memleketi düştüğü zifiri karanlıktan çıkarmak için çaba sarf etmemiz gerek" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Veyis Ateş gözaltında
Uyuşturucu soruşturması
Trump yarın Zelenskiy ile buluşacak
Zelenskiy, Avrupalı liderlerle görüştü
Başbakan Sudani duyurdu
ABD ile İran Bağdat'ta buluşacak
Myanmar'da 4 yıl sonra bir ilk
Halk sandık başına gitti
Gazze'de şiddetli rüzgar ve yağmur
Filistinlilerin çadırları sular altında kaldı
Futbolda şike kumpası soruşturmasında 4 şüphelinin savcılık ifadeleri ortaya çıktı
Lütfü Arıboğan: 'Türk futbolunu korumak zorundaydık'
Yılın en çok kazanan futbolcuları listesi
Esenyurt'taki feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti
Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Uçak kazasında son durum
Libya komutanlarını uğurladı
Devletler İslam düşmanlığını körüklüyor
Avrupa'da Müslüman karşıtlığı normalleşiyor
Aylık işgücü maliyeti 120 bin TL
En iyi maaş veren sektör belli oldu
Vahşet üstüne vahşet!
Yahudiler, 2025'te Filistinlilere nefes aldırmadı
Afrika'da İsrail hamlesi
İsrail’in Somaliland’i tanımasında hedef ne?
Yenidoğan Çetesi davası
3 sanık tahliye edildi
Gazze'de katliam sürüyor
Can kaybı 71 bin 266'ya yükseldi
Veyis Ateş gözaltında
Uyuşturucu soruşturması
Trump yarın Zelenskiy ile buluşacak
Zelenskiy, Avrupalı liderlerle görüştü
Başbakan Sudani duyurdu
ABD ile İran Bağdat'ta buluşacak
Myanmar'da 4 yıl sonra bir ilk
Halk sandık başına gitti
Gazze'de şiddetli rüzgar ve yağmur
Filistinlilerin çadırları sular altında kaldı
Futbolda şike kumpası soruşturmasında 4 şüphelinin savcılık ifadeleri ortaya çıktı
Lütfü Arıboğan: 'Türk futbolunu korumak zorundaydık'
Yılın en çok kazanan futbolcuları listesi
Esenyurt'taki feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti
Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Uçak kazasında son durum
Libya komutanlarını uğurladı
Devletler İslam düşmanlığını körüklüyor
Avrupa'da Müslüman karşıtlığı normalleşiyor
Aylık işgücü maliyeti 120 bin TL
En iyi maaş veren sektör belli oldu
Vahşet üstüne vahşet!
Yahudiler, 2025'te Filistinlilere nefes aldırmadı
Afrika'da İsrail hamlesi
İsrail’in Somaliland’i tanımasında hedef ne?
Yenidoğan Çetesi davası
3 sanık tahliye edildi
Gazze'de katliam sürüyor
Can kaybı 71 bin 266'ya yükseldi
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.