logo
15 ARALIK 2025


"Ibrahimovic ile bir araya geleceğiz"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, gelecek senenin çalışmalarını yaptıklarını belirterek, "Gelecek yıl Avrupa kupalarına gitmeyi arzulayan, hedefli bir takım ortaya çıkarmak için çabalıyoruz. Avrupa'ya gidebilecek, orada kalıcı olabilecek bir potansiyele sahibiz" dedi

05.03.2016 00:00:00
Gencer, yaptığı açıklamada, Antalya'nın futbol şehri olma yolunda ciddi mesafe aldığını anlattı. Antalya'yı Sevilla ve Mallorca gibi kentlerle karşılaştırdığını anlatan Gencer, Antalya'nın Sevilla şehrinden her anlamda çok yukarıda bulunduğunu, sadece sportif başarı anlamında geride olduklarını kaydetti. Sportif başarı anlamında da Antalya'nın sesinin duyulmasının gerektiğini dile getiren Gültekin Gencer, şehir olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini ifade etti. 

"Önümüzdeki yılı, nokta transferleri planladık"
Antalya'daki herkesin "Şehrin marka değerini nasıl yükseltebiliriz" diye düşünmesi gerektiğini vurgulayan Gencer, kentteki tüm kesimlerin tek yumruk olma zamanın geldiğini dile getirdi. Gültekin Gencer, birlik olunması halinde Antalyaspor'u çok farklı yerlere taşıyacaklarını belirterek, "Antalyaspor'u daha iyi yerlere taşımak için ciddi adımları atmaya başladık. Önümüzdeki yılı, nokta transferleri planladık ve altyapı çalışmalarını yaptık. Gelecek yıl Avrupa kupalarına gitmeyi arzulayan hedefli bir takım ortaya çıkarmak için çabalıyoruz. Avrupa'ya gidebilecek, orada kalıcı olabilecek bir potansiyele sahibiz" diye konuştu. Avrupa kupalarında mücadele eden bir Antalyaspor oluşturmayı hedeflediğine vurgu yapan Gencer, "3 yıllık, 5 yıllık planlamalar yapıyoruz. Antalyaspor'un hedefleri doğrultusunda uğraşacağız. Her hafta sonu kiraya verdiğim 11 futbolcunun karşılaşmalarını izliyorum. İlgili ekiplerimiz de izliyor. 'Kimler yetenekli, kimleri alabiliriz' diye çalışıyoruz. Bunların yanında problemli dosyalarımızı minimuma indirdik. Mevcut kadromuzdaki oyuncularımızın 2016 yılı başı itibarıyla hiçbir alacağı yok" değerlendirmesinde bulundu. Gencer, teknik direktörleri Jose Morais'in farklı bir çalışma stilinin olduğuna işaret ederek,  şöyle devam etti: "Antrenman bitiyor futbolcularımız 'hala çalışacağız' diye uğraşıyorlar. Eskiden 'antrenman bitse de gitsek' diye bakıyorlardı. Herkes tesislerde vakit geçirmek istiyor. Morais her şeyden önce futbolcularıyla, taraftarla iyi iletişim kuran birisi. İmza atarken 'Ben bırakırsam kaç para tazminat ödeyeceğim. Bırakırsam Antalyaspor'dan aldığım parayı veririm' dedi. O jestine karşılık biz de 'gerek yok' dedik. Morais ile gelecek yılın planlamasını yapıyoruz."

"İbrahimovic'le Antalya'da bir araya geleceğiz"
Samuel Eto'o gibi dünya yıldızıyla çalışmanın mutluluğunu da yaşadıklarını anlatan Gencer, "Eto'o ile sürekli gelecek yıllara dair konuşuyoruz. Bir sohbette bana 'gelecek yıl şampiyonluğa oynayan bir takım yapacağız. İnşallah bu hedefe ulaşacağız' dedi. Eto'o bu kente geldikten sonra gelmeyecek yıldız yoktur" ifadelerini kullandı. Gencer, 24 Mart'ta Türkiye ile İsveç arasında Antalya'da oynanması planlanan hazırlık maçı için kente gelecek Zlatan İbrahimovic ile ortak arkadaşları ve Eto'o aracılığıyla görüşmeye başladıklarını söyledi. İbrahimovic ile maçtan sonra bir araya geleceklerini aktaran Gencer, "Antalyaspor Kulübü olarak İbrahimovic'i tesislerimizde ağırlamak istiyoruz. Transfer olarak değil, yanlış anlaşılmasın. Burada sadece onunla görüşmek, sohbet etmek istiyoruz" dedi. 

"İstanbul takımlarından Eto'o'ya teklif"
Devre arasında İstanbul takımlarının birisinden Eto'o ile ilgili transfer teklifi geldiğini belirten Gencer, şunları kaydetti: "Biz Eto'o'yu bonservissiz aldık. Çin'den de teklif geldi. Eto'o 'Beni kaça serbest bırakırsınız' diye sordu. 1 yılda aldığı parayı komple bize teklif etti. Biz ona rağmen 'hayır' dedik. Lig sonunda Eto'o'ya Türkiye ya da yurt dışından teklifler olacaktır. Biz onunla devam etmek istiyoruz."

"Manchester City ile hazırlık maçı yapacağız"
Gencer, Manchester City'in Antalyaspor ile hazırlık maçı yapmak istediğini belirterek, şöyle konuştu: "Bizden bir bedel almaksızın Antalya'ya gelmek istiyorlar. Teklif 6-7 Ağustos için geldi. Şimdiden yaz aylarında yapacakları hazırlık maçlarını bile belirliyorlar. Bunlar mutluluk verici şeyler. Zamanında birçok kulüp, büyük kulüpleri para vermeden Türkiye'ye getiremiyordu. Nereden nereye geldik. Bunlar bazı şeyleri doğru yaptığımızı gösteriyor." Haziran ayında Antalya'yı büyük sürprizler beklediğini anlatan Gencer, "Radikal kararlar alacağız. Kadromuzu koruyup, ciddi dokunuşlar ve nokta transferler yapacağız. O dokunuşlarla Antalyamız ciddi bir futbol şehrine dönüşecek. Bunu yapmamız gerekiyor. Temmuz'da yeni tesislerimiz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından kulübümüze teslim edilecek. Yeni tesislere hedefli bir takım olarak girmek istiyoruz" diye konuştu.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Trabzon'da müthiş maç
Trabzonspor: 3 - Beşiktaş: 3
Türkiye’yi derin üzüntüye boğan kayıp
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay vefat etti
'CAATSA ve Halkbank davası hariç..'
'Geri kalan alanlarda çok iyiyiz'
ABD'nin Brown Üniversitesinde silahlı saldırı
2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı
İsrail'den Hamas'ın üst düzey komutanına hava saldırısı
Raad Saad'ın hedef aldığı saldırıda 4 ölü, 25 yaralı
Suriye'de yeni oyun mu? Pentagon: 'DEAŞ, 2 askerimizi öldürdü'
Suriye İçişleri Bakanlığı: 'Uyarımız dikkate alınmamıştı'
Galatasaray Antalyaspor'u rahat geçti
Galibiyet 4 golle geldi
Uzmanından endişelendiren açıklama:
Bursa ve Konya Ovaları çöküyor
Umutsuz bekleyiş
Asgari ücretlinin 2026’dan da umudu yok!
Bir de çocuk yapın diyorlar ya!
Garibanlığın gözü kör olsun!
İşte kafalarındaki rakam!
İşçisiz başlayan asgari ücrette ikinci toplantı tarihi belli oldu
Gazze'yi bu kez fırtına vurdu
12 kişi hayatını kaybetti, 27 binden fazla çadır hasar gördü
İtalya'da Hapoel Tel Aviv’e dev protesto
‘Özgür Gazze, Filistin'e özgürlük’
Sapık Trump, Kral Charles kesilerek fotoğraftan çıkarıldı
Epstein dosyasında yer alan yeni fotoğraflar yayınlandı
Tarihi geçmiş ürünlerle çocukları zehirleyeceklerdi
2 ton cips, şekerleme ve çikolata imha edildi
Trabzon'da müthiş maç
Trabzonspor: 3 - Beşiktaş: 3
Türkiye’yi derin üzüntüye boğan kayıp
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay vefat etti
'CAATSA ve Halkbank davası hariç..'
'Geri kalan alanlarda çok iyiyiz'
ABD'nin Brown Üniversitesinde silahlı saldırı
2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı
İsrail'den Hamas'ın üst düzey komutanına hava saldırısı
Raad Saad'ın hedef aldığı saldırıda 4 ölü, 25 yaralı
Suriye'de yeni oyun mu? Pentagon: 'DEAŞ, 2 askerimizi öldürdü'
Suriye İçişleri Bakanlığı: 'Uyarımız dikkate alınmamıştı'
Galatasaray Antalyaspor'u rahat geçti
Galibiyet 4 golle geldi
Uzmanından endişelendiren açıklama:
Bursa ve Konya Ovaları çöküyor
Umutsuz bekleyiş
Asgari ücretlinin 2026’dan da umudu yok!
Bir de çocuk yapın diyorlar ya!
Garibanlığın gözü kör olsun!
İşte kafalarındaki rakam!
İşçisiz başlayan asgari ücrette ikinci toplantı tarihi belli oldu
Gazze'yi bu kez fırtına vurdu
12 kişi hayatını kaybetti, 27 binden fazla çadır hasar gördü
İtalya'da Hapoel Tel Aviv’e dev protesto
‘Özgür Gazze, Filistin'e özgürlük’
Sapık Trump, Kral Charles kesilerek fotoğraftan çıkarıldı
Epstein dosyasında yer alan yeni fotoğraflar yayınlandı
Tarihi geçmiş ürünlerle çocukları zehirleyeceklerdi
2 ton cips, şekerleme ve çikolata imha edildi
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.