logo
31 ARALIK 2025


Feldkamp'ın derdi UEFA !..

28.11.2007 00:00:00
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu'nda henüz maç kazanamamalarının kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi.

Feldkamp, bugünkü antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, gruptaki ilk iki maçta birer devre iyi oynadıklarını belirterek, "Bordeaux maçında oynadığımız ilk devre bizim için çok iyiydi. Aynı şekilde Helsingborg maçında oynadığımız ikinci devre de çok iyiydi. Ama bu iki iyi yarıya rağmen kazanılmış bir puanımız yok" dedi.

"Alacağımız bir galibiyetle UEFA Kupası'nda da yine doğru yola gireceğimize inanıyorum" ifadesini kullanan Alman çalıştırıcı, "Şu an ligde ve Türkiye Kupası'nda işler istediğim gibi gidiyor ama UEFA Kupası'nda da istediğimiz yola girebilmemiz için Panionios maçını almamız gerekiyor. Onu almak için de elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

FORVETLER, ORTA SAHAYA ÇEKİLEBİLİRBarış'ın bu maçta oynamamasının kesinleştiğini söyleyen Feldkamp, onun dışındaki sakatların durumunun henüz net olarak belli olmadığını söyledi.Alman teknik adam, kadrolarında bulunan 5 forvet oyuncusunun hazır durumda olduğunu da kaydederek, şöyle devam etti: "Belki onlardan birini defansa veya orta sahaya alabiliriz. O konuda siz de bana hazırlayacağınız bir 11'le yardımcı olabilirsiniz. Eğer böyle 11'ler gelirse bir gözden geçireceğim, söz. Bana yapılabilecek her türlü yardımdan dolayı herkese teşekkür ederim, o yardımlar sizden geliyorsa onları göz önünde bulundururum.Hasan'ın durumu tam olarak belli değil, sakatlıklarda gelişmelere göre durumu değerledireceğiz. 10 kişiyle çıkmayacağız, o kesin. Forvet derken, Arda, Serkan ve Lincoln'ü kastettim. Orta sahada Hasan'ın da oynamama ihtimali var. Maçı almak için her şeyi yapacağız."

Linderoth'un oynama olasılığının bulunduğunu, bu futbolcuda olumlu gelişmeler kaydedildiğini anlatan Feldkamp, sakatlıkların çokluğunun sıkıntı yaratıp yaratmadığı şeklindeki bir soruyu da şöyle yanıtladı:    "Futbolda sakatlık her zaman var, böyle bir durumla karşı karşıyayız. Bu da futbolun bir parçası. Bu tür sorunlar olduğu sürece bazı futbolcular için bu hep yeni bir şans. Mehmet Topal, Uğur ve Serkan bu şansları iyi değerlendirdi. Takımdaki futbolcuların görevi, ellerine geçirdiği şansları en iyi şekilde değerlendirmektir. Oyuncularımız da bunu şimdiye kadar en iyi şekilde yaptı."

LINCOLN, ALMANYA'DAKİNDEN DAHA FAZLA OYNUYORFeldkamp, bir basın mensubunun, "Lincoln'ün sezon başı oynadığı futbol ile şu anda oynadığı futbol arasında fark var mı?" şeklindeki bir sorusunu yanıtlamaktan kaçındı.Feldkamp, bu soru karşısında, "Almanya'da oynadığı futbola göre büyük fark var. Almanya'da oynadığından daha fazla oynuyor burada. Ümit ediyorum ki, sakatlık olmadan oynamaya devam eder" demekle yetindi.Hakan şov yaptı, Arda sakatlandı

Galatasaray'dan ayrılacağını açıklayan Hakan Şükür, antrenmanda yaptığı güzel hareketler ve gollerle adeta şov yaptı. UEFA Kupası'nda perşembe günü Yunanistan'ın Panionios takımıyla oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdüren Sarı-Kırmızılı ekipte Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, antrenmanın yarısında sahaya çıkarken, Alman çalıştırıcı futbolcularına hafif bir çalışma yaptırdı.Feldkamp, zorlu maç temposunda oyuncularını fazla zorlamazken, bugünkü idmanda futbolcular sadece şut attılar. Kanatlardan yapılan ortalarla gol provası yapan futbolcular, kısa bir süre de penaltı atışları yaptılar.Teknik direktör Feldkamp'ın antrenman öncesinde oyuncularıyla tesislerde bir toplantı yaptığı öğrenildi.

ARDA SAKATLANDIGalatasaray'ın genç yıldızlarından Arda, şut çalışması sırasında sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı.Şut atarken sağ dizinde ağrı hisseden Arda, Feldkamp'ın yanına gelerek sakatlandığını bildirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Arda'dan saha etrafında biraz koştuktan sonra soyunma odasına gitmesini söyledi. Arda'nın durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı açıklandı.

HAKAN ŞÜKÜR ŞOV YAPTISarı-kırmızılı ekipte sakatlıktan kurtulan Hakan Şükür ile Nonda bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.Hakan Şükür, antrenmanda yaptığı güzel hareketler ve gollerle adeta şov yaparken, neşesiyle de dikkati çekti. İdmanda, sakatlıkları süren Linderoth, Hasan, Hakan Balta ve Ayhan fizyoterapist Cevat Güler yönetiminde çalışırken, Bouzid ise koşu yapmakla yetindi. Sakatlıkları bulunan Barış, Okan ve Carrusca ise idmana katılmadılar. Galatasaray, Panionios karşılaşması için bugün Yunanistan'a gidecek.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Yoksulluk sınırı 100 bine dayandı
Açlık sınırı 30 bin lirayı geçti
Şehit Yasin Koçyiğit'e hüzünlü veda
Şehit polis Ankara'da toprağa verildi
Türkiye şehitlerine ağladı
Şehit Turgut Külünk Düzce'de defnedildi
DEAŞ'la çıkan çatışmada şehit olmuştu
Şehit Pehlivan son yolculuğuna uğurlandı
2026 rehberi elinizin altında!
Sağlıklı yaş almanın 5 sırrı
İşte yakalananların sayısı
DEAŞ'a 21 ilde baskın
Sırada altın mı var?
Gümüş fiyatları sert düştü!
Yoksulluk istatistikleri açıklandı
TÜİK'e göre yoksulluk oranı düştü
Türkiye'de DEAŞ (IŞİD) tehdidi
İstanbul'da 110 şüpheli yakalandı
Çin, Tayvan'ı kuşatan askeri tatbikatını sürdürüyor
Tayvan da "Acil Yanıt Tatbikatı" başlattı
Trump'tan Netanyahu ile görüşme sonrası açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü, İran'a gözdağı
Yunanistan'dan İsrail'e "soykırım" desteği
"İsrail'i destekliyoruz çünkü dostumuz"
Kaşıyan kaşıyana!
Suriye diken üstünde
İşte fiyatı en çok etkilenecek ürünler
Bakır fiyatları roketledi
Gazze direnişinin sembol isimlerindendi
Hamas, Ebu Ubeyde’nin öldüğünü doğruladı
Yoksulluk sınırı 100 bine dayandı
Açlık sınırı 30 bin lirayı geçti
Şehit Yasin Koçyiğit'e hüzünlü veda
Şehit polis Ankara'da toprağa verildi
Türkiye şehitlerine ağladı
Şehit Turgut Külünk Düzce'de defnedildi
DEAŞ'la çıkan çatışmada şehit olmuştu
Şehit Pehlivan son yolculuğuna uğurlandı
2026 rehberi elinizin altında!
Sağlıklı yaş almanın 5 sırrı
İşte yakalananların sayısı
DEAŞ'a 21 ilde baskın
Sırada altın mı var?
Gümüş fiyatları sert düştü!
Yoksulluk istatistikleri açıklandı
TÜİK'e göre yoksulluk oranı düştü
Türkiye'de DEAŞ (IŞİD) tehdidi
İstanbul'da 110 şüpheli yakalandı
Çin, Tayvan'ı kuşatan askeri tatbikatını sürdürüyor
Tayvan da "Acil Yanıt Tatbikatı" başlattı
Trump'tan Netanyahu ile görüşme sonrası açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü, İran'a gözdağı
Yunanistan'dan İsrail'e "soykırım" desteği
"İsrail'i destekliyoruz çünkü dostumuz"
Kaşıyan kaşıyana!
Suriye diken üstünde
İşte fiyatı en çok etkilenecek ürünler
Bakır fiyatları roketledi
Gazze direnişinin sembol isimlerindendi
Hamas, Ebu Ubeyde’nin öldüğünü doğruladı
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.