logo
25 ŞUBAT 2025

Erzurumspor hak ettiği yere ulaşacak

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek merak edilen konulara açıklık getirdi

23.09.2020 18:03:00
Erzurumspor hak ettiği yere ulaşacak
Erzurumspor hak ettiği yere ulaşacak
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu 

Pozisyon bulmakta ve gol atmakta sorun yaşamadıklarını belirten Özdilek;

'Oyun içinde pozisyon yakalamakta ve gol atmakta sıkıntımız yok. Biz iki haftada 5 gol attık, 2 golümüzü saymadılar' dedi.

Hafta sonu Kayserispor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor'da hazırlıklar devam ediyor

Tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Özdilek gözetiminde olan futbolcular kulüp tesislerinde yaptıkları antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

BB Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı.

Her geçen gün üzerine koyarak ilerleyen bir Erzurumspor var

Maç içerisinde yapılan anlık hataların her şeyi değiştirebildiğini belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek;


'İlk olarak yarın Avrupa'da mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Geçen hafta kendi evimizde kaybettik. İyi oyunla kaybettiğimiz için bu durum bizi biraz üzdü.

Çalışmalarımıza devam edeceğiz diğer takımlarda olduğu gibi bizde yüzde yüz hazır değiliz. İlk haftaya göre çok geliştiğimiz noktalarımız da var.

Yediğimiz ilk gol duran top golü biz bu pozisyonlara çok çalışan bir takımız ama maç içerisinde yapılan anlık hatalar her şeyi değiştirebiliyor. İkinci golde de bireysel hatalarımız oldu bunların hepsini düzeltmek için çalışacağız.

90 dakikaya baktığımızda bu ligin en iyi takımlarından birine karşı oynadık ama rakibe çok fazla alan vermeden pozisyon vermeden oynadığımız bir maçtı.

Çok uzun bir periyot olacak. Her geçen gün üzerine koyarak ilerleyen bir Erzurumspor var. Hala antrenman eksikliği olan ve hastalığın etkisi devam eden futbolcularımız var. Yakında hepsini takım için değerlendirmeye başlayacağız' dedi.

Forvet ve kaleci transferi yapacağız

Eksik olan bölgeler için transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Özdilek;


'Artık iç saha dış saha avantajı kalmadı. Bunu oynanan maçlarda da görüyoruz. Geçen seneki takımını koruyan ve üzerinde takviye yapan Kayserispor'la oynayacağız amacımız 3 puan alıp geri dönmek.

Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bir forvet ve kaleci alacağız. Kanatlar içinde transfer çalışmalarımız var. Bu bölgeleri tamamladıktan sonra geri kalan mevkilere de ekleme yapabiliriz. Ayın 5'ine kadar vaktimiz var. Bu hafta içi bu sorunları çözmüş oluruz diye düşünüyorum' açıklamalarında bulundu.

Pozisyon sıkıntımız yok 5 gol attık 2 golümüzü saymadılar

Hakemlerin verdiği kararlara da saygı duyduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı;

'Oyun içerisinde hakemlerin verdiği kararlara saygı duyuyorum. Lehine veya aleyhine karar olsa da saygı duyuyorum. Novikovas'ın attığı golde 70 metrelik bir koşu var. Oyun akışına göre futbolcunun orada elle müdahale etmemesi imkansızdır vücut müdahalesi kullanması çok normal. Yeni kurallara göre böyleymiş biz saygı duyuyoruz.

Obertan'ın pozisyonunu ilk baktığımızda anlayamadık içeriden izleyince penaltı olduğunu gördük. Bunların dışında gol atmada sıkıntı yaşamıyoruz 5 gol attık 2 golümüzü saymadılar 3 golü verdiler. Ofansif anlamda yeni katılacak arkadaşlarımızla beraber her maç gol atabilir hale geleceğiz. Hakemlere inanmak zorundayız bu lig uzun bir maraton' diye konuştu.

Oyuncularımın performansından çok memnunum

Oyuncularının her geçen gün kendilerini geliştirdiğini vurgulayan Özdilek;


'Geçişlerimizde sıkıntı yok. İleride Rashad ile oynamaya çalışıyoruz. Onun mücadelesine saygı duyuyorum ama bazen yeterli olmuyor. Orada topu tutacak ve pas yapacak biriside lazım. Biz Rashad'la hızlı hücum ve sprinter oyunu oynuyoruz. Bazen futbolda birazda pas oyunu oynamak gerekiyor.

Sadece biz değil sanırım tüm takımların hazır olması 6-7 hafta sürecek çünkü kimse sezon öncesi tam olarak hazırlanamadı. 2 haftadır oyuncularımın sergilediği performanstan çok memnunum kendilerini her geçen gün geliştiriyorlar' ifadelerini kullandı.

Bu çocuklara güvenin hak ettiğimiz başarıyı kazanacağız

Erzurumspor'un hak ettiği yere ulaşacağını belirten Özdilek;

'Biz geri çekilmedik ama takım halinde savunma yaptığımız oldu. Yediğimiz gol duran top, futbol hata oyunu son 10 dakikada hata yapmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Oynadığımız takım bu lig'te geçen sene Avrupa'ya giden ve takımını koruyup üstüne transfer yapan bir takım. Biz daha yeni yapılanan bir takımız dolayısıyla bu çocuklara inanın ve güvenin bu takım bu sene oynadığı oyunla hak ettiği başarılara ulaşacak' dedi.

Muhammed Gönülaçar'ın ise Kocaelispor'a transfer olduğunu aktaran Özdilek;


'Sakatlıklardan bahsedecek olursak Oltan'ın durumunu biliyorsunuz onun sakatlığı biraz uzun sürecek. Hamroun'un son maçta omzunda yırtık tespit edildi 2-3 hafta o da takımdan ayrı olacak.

Sadiku bireysel çalışmalarına devam ediyor. Muhammed Gönülaçar'da bugün itibariyle Kocaelispor'a transfer oldu. Oynama arzusu olduğu için kendisi böyle bir tercih yaptı onun tercihine saygı duyuyorum. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum' şeklinde konuştu. 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
Ümit Özdağ'ın tutuklanması sonrası
İmamoğlu ve Yavaş'tan anlamlı ziyaret
Başkentte doğalgaz faciası
Aynı aileden 3 kişi öldü
"Batı Şeria'da artan şiddet konusunda endişeliyim"
BM: İki devletli çözüm için son şans
Elektronik sigara masum değil
Ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor
Almanya'da genel seçimin galibi Merz'e tepki
Netanyahu'yu Almanya'ya davet etmişti
Ahmet Şara: 'Silahın tek elde toplanması farzdır'
Suriye Ulusal Diyalog Konferansı başladı
İsrail'in yardım girişini kısıtladığı Gazze'de büyük acı
6 bebek şiddetli soğuk nedeniyle öldü
Yasa dışı bahse teşvik ile suçlanıyordu
Serdar Ortaç'ın cezası belli oldu
Trump'la birlikte Bitcoin'in yükseleceği bekleniyordu
Bitcoin 90 bin doların altına geriledi
Kartepe'deki metan gazı 8 gündür yanıyor
Metan gazı nedir, etkileri nelerdir?
Yenidğan çetesi davasında tahliye kararı vardı
Savcılık tahliyelere itiraz etti
Gözaltına alınan var
CHP'li Belediyeye soruşturma
Futbolda ara transfer dönemi bitti, siyasette devam ediyor
Meral Akşener, AKP'ye menajerlik mi yapıyor?
Türk hakeme ise resmen hakaret etti
Mourinho, Sloven hakemi öve öve bitiremedi
Şampiyon Marmara'dan çıktı
Türkiye'de nüfusu en çok artan il belli oldu
Ümit Özdağ'ın tutuklanması sonrası
İmamoğlu ve Yavaş'tan anlamlı ziyaret
Başkentte doğalgaz faciası
Aynı aileden 3 kişi öldü
"Batı Şeria'da artan şiddet konusunda endişeliyim"
BM: İki devletli çözüm için son şans
Elektronik sigara masum değil
Ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor
Almanya'da genel seçimin galibi Merz'e tepki
Netanyahu'yu Almanya'ya davet etmişti
Ahmet Şara: 'Silahın tek elde toplanması farzdır'
Suriye Ulusal Diyalog Konferansı başladı
İsrail'in yardım girişini kısıtladığı Gazze'de büyük acı
6 bebek şiddetli soğuk nedeniyle öldü
Yasa dışı bahse teşvik ile suçlanıyordu
Serdar Ortaç'ın cezası belli oldu
Trump'la birlikte Bitcoin'in yükseleceği bekleniyordu
Bitcoin 90 bin doların altına geriledi
Kartepe'deki metan gazı 8 gündür yanıyor
Metan gazı nedir, etkileri nelerdir?
Yenidğan çetesi davasında tahliye kararı vardı
Savcılık tahliyelere itiraz etti
Gözaltına alınan var
CHP'li Belediyeye soruşturma
Futbolda ara transfer dönemi bitti, siyasette devam ediyor
Meral Akşener, AKP'ye menajerlik mi yapıyor?
Türk hakeme ise resmen hakaret etti
Mourinho, Sloven hakemi öve öve bitiremedi
Şampiyon Marmara'dan çıktı
Türkiye'de nüfusu en çok artan il belli oldu
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2025

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.