Beşiktaşlı taraftarlar, Diyarbakırspor maçındaki saha olayları nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından siyah-beyazlı kulübe verilen 1 maçlık saha kapatma cezasını protesto ettiler.
Futbol Federasyonu'nun Levent'deki merkez binasına 100 metre mesafede toplanan yaklaşık 300 kadar Beşiktaşlı taraftar, buradan sloganlarla yürüyüşe geçtiler. Federasyon binasına 20 metre kala durantaraftarlar adına, tribün lideri Alen Markaryan bildiri okudu.
Markaryan, "Maç Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na alınsın, hakemi Cem Papila olsun, gözlemci de Aziz Yıldırım. Biz sadece adalet istiyoruz. Adalet sağlamak için 'Lütfen' kampanyası başlattılar, o kampanyaya lüften kendileri de uysun" dedi. Daha sonra protesto sloganları eşliğinde federasyonun demir kapısına siyah kurdela ve "Lütfen Yeter" yazılı bir pankartı bağlayan taraftarlar, meşale yaktıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.