logo
11 MAYIS 2024

Eşi ile tartışan genç kadın kendini balkondan attı

İstiklal Mahallesi’nde karı koca tartışması kötü bitti, metrelerce yüksekten aşağı atlayan kadın hayatını kaybetti
10.05.2023 10:26:00 /
İstiklal Mahallesi’nde eşiyle tartışan ve kendini balkondan atan bir kadın hayatını kaybetti. Yaşanan o anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Olay, geçtiğimiz Pazar günü Esenyurt İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşiyle arasında tartışma çıkan 21 yaşındaki Çağla G. isimli genç kadın, tartışmanın ardından balkondan aşağı atladı. Bir süre sonra çevredeki vatandaşlar, yerde yatan kadını fark ederek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
 
Polis ekipleri kadının eşini gözaltına alırken, genç kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kadının hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaşanan o anlar çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
 
"Bir kızın yerde yattığını gördüm"
 
Yaşanan olay hakkında konuşan mahalle sakini Nahit Kaptan, “Gece saatlerinde evde oturduğumuz sırada polis ve ambulans sesi duyduk. Hemen aşağı indim ve bir kızın yerde yattığını gördüm. Yetkililer bizi yaklaştırmadı ama ben 4-5 metre uzaktan yerde yattığını gördüm. Daha sonrasında ambulans aldı götürdü. Ölü müydü, sağ mıydı bilemiyorum” dedi.

Hasan Parlak
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.