logo
22 EKİM 2024

Rize’de taş kamyonu dereye uçtu

Rize'de yoldan çıkan taş kamyonunun dereye düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı

03.08.2024 12:25:00 / İHA
Rize'de taş kamyonunun dereye düşme anı kameralara yansıdı.

Olay Kalkandere ilçesi Kayabaşı köyünde bu sabah saatlerinde meydana geldi. Hakan K. yönetimindeki taş kamyonu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otoyoldan çıkarak bariyerleri aştı ve dereye düştü. 

Olayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine AFAD, İtfaiye, Jandarma, 112 Acil Sağlık ve İDAK ekipleri sevk edildi. 

Ekipler tarafından devrilen araçtan çıkarılan sürücü 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyonun yoldan çıkarak bariyerleri kırdığı ve dereye düştüğü anlar ise çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.