logo
22 EKİM 2024

İsrail'den Batı Şeria’da dronlu saldırı: 5 ölü

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'da bir araca düzenlediği dronlu saldırı sonucu aralarında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın Tulkarem liderinin de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti

03.08.2024 12:05:00 / İHA
İsrail Gazze Şeridi ve Batı Şeria'da kanlı saldırılarına devam ediyor. İsrail güçleri bugün işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkarem kenti yakınlarında bir araca dronla saldırdı. 

Saldırıda aralarında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın Tulkarem liderinin de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti. Kassam Tugayları yaptıkları açıklamada liderin hayatını kaybettiğini doğrularken, araçtaki diğer 4 kişinin kimlikleri henüz belirlenmedi. 

Ölenlerin cansız bedeni Tulkarem'deki Şehit Dr. Thabet Thabet Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.